Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The Weeknd a lansat piesa "Lesser Man" în al treilea episod "The Idol"

Cel mai controversat serial al momentului este cu siguranţă "The Idol", de pe HBO Max, dar un lucru e sigur: e o platformă excelentă pentru ca The Weeknd să îşi lanseze muzica. În episodul 3, apărut pe 18 iunie am avut ocazia să ascultăm track-ul "Lesser Man".

Publicat

pe

Coperta single The Weeknd The Idol Lesser Man
Coperta single The Weeknd The Idol Lesser Man │ FOTO: The Weeknd

"The Idol" este un proiect co-creat de The Weeknd, care mai nou vrea să i se spună pe numele său real, Abel Tesfaye şi Sam Levinson, omul din spatele "Euphoria". E drept că această producţie a fost criticată de toată lumea, de la critici la privitori şi numită "pornografie soft". Notele de pe IMDB reflectă de altfel părerea publicului, iar cele 3 episoade de până acum reflectă asta în notele primite, care gravitează în jur de nota 4.

Pe de altă parte melodiile lansate de artistul canadian şi integrate în coloana sonoră sunt apreciate. Printre ele se numără şi "Lesser Man", o baladă autocritică, care în acelaşi subliniază defectele personajului care a greşit, cel toxic. Toxic este şi personajul lui The Weeknd din serial, Tedros Tedros, care o controlează obsesiv pe Joceylyn, jucată de fiica lui Johnny Depp, Lily Rose Melody Depp.

Tedros a fost descris iniţial ca un lider de sectă, dar e mai degrabă un virus, un parazit în viaţa unui tânăr pop star. Jocelyn e un soi de Miley Cyrus, hipersexualizată, exploatată de casele de discuri şi profund traumatizată de moartea mamei sale.

Între timp The Weeknd se află într-un turneu pe marile stadioane din Europa, care se va încheia abia în august. Atunci când episodul nou avea premiera, artistul se afla în Stockholm şi cântă pe Tele2 Arena. Acolo a urcat pe scenă şi Suzanna Son, cu care a cântat piesa "Family", auzită în episodul 2 din "The Idol".

Dacă serialul are media de note 4.9 din 10 pe IMDB, ei bine pe Rotten Tomatoes a primit o medie de 27% în urma scorurilor criticilor. Dacă The Weeknd e veriga slabă a serialului, ei bine Lily Rose Melody Depp joacă binişor, în special în secvenţele când trebuie să exprime emoţii negative.

Comentează

Trending