Urmărește-ne în Social Media

The 1975 - Frail State Of Mind

La o lună după lansarea piesei "Frail State of Mind", the 1975 a lansat şi un videoclip pentru acest track. Piesa este atipică pentru grupul indie, amintind mai degrabă de downtempo şi The XX, decât de o trupă de rock alternativ. Vă invităm să urmăriţi clipul cel nou în articol.

Solistul Matthew Healy este protagonistul clipului "Frail State of Mind", care îl prezintă în ipostaze intime. Videoclipul este realizat din cadre sacadate şi glitchy, pline de imagini abstracte, înlănţuite cu filmări cu Healy care pare a intra într-o transă aparte într-o cameră plină cu cărţi şi înregistrări video. Artistul este prezentat scriind frenetic, meditând şi intrând în contact cu latura sa feminină, purtând o fustă şi ruj.

Pare un videoclip low budget, sau mai bine zis un şablon de clip low budget în mai multe variante, toate concentrate într-unul singur. "Frail State of Mind" este un single de pe viitorul album The 1975, "Notes On a Conditional Form". Este o piesă vulnerabilă, despre angoase şi depresie, despre acele zile când a ieşi din casă presupune un efort deosebit pentru o minte fragilă ca porţelanul.

Vizualul este plin de efecte VHS, iar clipul este regizat de către Patricia Villirillo şi Mara Palena. Solistul formaţiei a descris acest track drept unul despre anxietate, în acest deceniu în care avem cu toţii un "atac de anxietate global".

Viitorul disc al trupei va sosi pe 21 februarie, prin casele de discuri Dirty Hit şi Interscope. Melodia al cărei clip îl puteţi viziona în articol a avut recent parte de un debut live în cadrul emisiunii lui Colbert. De pe noul material discografic am mai putut asculta single-ul "People", o surpriză punk de la acest grup de obicei cuminte. Am fi dorit să o auzim şi live la Summer Well 2019, unde Healy and co au preferat să rămână visători şi boemi.

The 1975 rămâne un ansamblu muzical generos cu lansările, după ce în 2018 ne-a oferit albumul "A Brief Inquiry Into Online Relationships". The 1975 este o formaţie britanică, activă din 2002 şi îşi trage seva din prietenia a 4 băieţi care au fost la acelaşi liceu, Wilmslow High din Cheshire.

PUBLICITATE
Comentarii