Urmărește-ne în Social Media

The 1975 - Happiness

The 1975 ne ajută să înțelegem cum arată niște artiști fericiți lansând videoclipul piesei ”Happiness”. Lipsiți de rigoare și constrângeri, membrii trupei se bucură pur și simplu de muzică, liberi de prejudecăți.

Băieții din Manchester care-și spun The 1975 trec printr-o perioadă optimistă. Noul lor single, "Happiness", transmite dezinvoltura unor artiști care nu par preocupați de trenduri și care vor, pur și simplu, să se simtă bine. Samuel Bradley regizează clipul piesei. Single-ul se va regăsi pe viitorul album al trupei, "Being Funny In A Foreign Language".

"Piesa nu prea are o structură. Pare a fi o sesiune de jamming și e ceva ce nu am mai făcut de ceva ani. Am vrut ca acest album să reprezinte un anume moment din timp și să nu fie ceva construit și produs prea mult.

Am făcut piesa cam într-o zi și e despre noi simțindu-ne bine. Și cred că există această dorință în artă de a reuși să faci ceva remarcabil cu cât mai puțină tehnologie. Înțelegi ce vreau să spun?", a explicat vocalistul Matty Healy într-un interviu acordat lui Zane Lowe.

LP-ul "Being Funny In A Foreign Language" este cel de-al 5-lea album de studio al grupului The 1975 și este așteptat să apară pe 14 octombrie. De pe acest material a fost extras, recent, și single-ul "Part Of The Band".

Comentarii