Urmărește-ne în Social Media

The 1975 - Happiness

The 1975 ne ajută să înțelegem cum arată niște artiști fericiți lansând videoclipul piesei ”Happiness”. Lipsiți de rigoare și constrângeri, membrii trupei se bucură pur și simplu de muzică, liberi de prejudecăți.

Băieții din Manchester care-și spun The 1975 trec printr-o perioadă optimistă. Noul lor single, "Happiness", transmite dezinvoltura unor artiști care nu par preocupați de trenduri și care vor, pur și simplu, să se simtă bine. Samuel Bradley regizează clipul piesei. Single-ul se va regăsi pe viitorul album al trupei, "Being Funny In A Foreign Language".

"Piesa nu prea are o structură. Pare a fi o sesiune de jamming și e ceva ce nu am mai făcut de ceva ani. Am vrut ca acest album să reprezinte un anume moment din timp și să nu fie ceva construit și produs prea mult.

Am făcut piesa cam într-o zi și e despre noi simțindu-ne bine. Și cred că există această dorință în artă de a reuși să faci ceva remarcabil cu cât mai puțină tehnologie. Înțelegi ce vreau să spun?", a explicat vocalistul Matty Healy într-un interviu acordat lui Zane Lowe.

LP-ul "Being Funny In A Foreign Language" este cel de-al 5-lea album de studio al grupului The 1975 și este așteptat să apară pe 14 octombrie. De pe acest material a fost extras, recent, și single-ul "Part Of The Band".

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

The 1975 concertează la Arenele Romane în iunie 2023

The 1975, cu al său carismatic solist Matthew Healy, revine în Romania după prezența la festivalul Summer Well în 2019 când au fost headlinerii evenimentului. Concertul are loc la Arenele Romane pe 26 iunie. Află prețurile biletelor.

Publicat

pe

The 1975 la Festivalul Summer Well pe 10 august 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

The 1975 vine din Anglia, mai exact din Wilmslow, Cheshire, aproape de Manchester. Componenții formației s-au cunoscut în liceu și au început să cânte din 2002. The 1975 abordează un pop rock cu influențe dintr-o gamă variata de genuri muzicale precum indie, funk, electro sau synth.

Primul album a venit mai târziu, în 2013, însă a ajuns direct pe prima poziție în topul albumelor din UK și pe locul 28 în Billboard 200. Discul a adus trupei trei Discuri de Platină și trei Discuri de Aur.

De atunci, The 1975 a mai lansat patru materiale de studio, fiecare dintre ele ajungând în topurile din întreaga lume și aducând formației alte Discuri de Platina sau de Aur. Cel mai recent album este "Being Funny in a Foreign Language", lansat pe 14 octombrie 2022.

Bilete concert The 1975 la Arenele Romane

Biletele se pun în vânzare de mâine, 18 ianuarie, și vor avea următoarele prețuri:

  • Premium (cu loc) - 229 lei în earlybird, 249 lei în presale și 280 la intrare
  • Teren (fără loc, în fața scenei) - 189 lei în earlybird, 209 în presale și 240 la intrare
  • Acces General (cu loc) - 129 lei în earlybird, 149 lei în presale și 180 lei la intrare

Perioada earlybird este limitată la primele 200 de bilete din fiecare categorie.

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisioanele specifice platformei de ticketing.

Citește în continuare