Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy

Videoclip oficial: The 1975 - If You’re Too Shy (Let Me Know)

The 1975 a revenit cu o nouă lansare de pe viitorul material discografic, "Notes on a Conditional Form". Te invităm să urmărești "If You’re Too Shy (Let Me Know)".

Ce-i drept, The 1975 au tot amânat lansarea noului album, însă mențin interesul fanilor cu o serie de piese ce au fost lansate în ultima vreme. După "Me & You Together Song", "The Birthday Party", "People" și "Jesus Christ 2005 God Bless America" ft. Phoebe Bridgers, trupa britanică revine cu "If You Too Shy (Let Me Know)".

Deja o favorită a fanilor din numeroasele concerte live, versiunea de studio conține intervențiile vocale ale artistei FKA twings. "If You Too Shy (Let Me Know)" creează atmosfera unui clasic din 1975, scufundându-se și mai departe în anii '80 datorită prezenței saxofonului.

"If You Too Shy (Let Me Know)" beneficiază de un clip alb-negru, regizat de Adam Powell. În cadrul videoclipului sunt prezentați membrii trupei în timp ce interpretează melodia.

"Notes on a Conditional Form" este cel de-al patrulea album de studio al trupei britanice. Programat inițial sa fie lansat pe 21 februarie 2020, materialul a suferit o amânare (pentru 24 aprilie), motivul fiind nevoia de timp ca toate copiile de pe vinil să fie gata şi să ajungă la public. Data lansării a fost încă o dată amânată, pentru 22 mai.

Tracklist Notes on a Conditional Form:

 1. The 1975
 2. People
 3. The End (Music For Cars)
 4. Frail State Of Mind
 5. Streaming
 6. The Birthday Party
 7. Yeah I Know
 8. Then Because She Goes
 9. Jesus Christ 2005 God Bless America
 10. Roadkill
 11. Me & You Together Song
 12. I Think There's Something You Should Know
 13. Nothing Revealed/Everything Denied
 14. Tonight (I Wish I Was Your Boy)
 15. Shiny Collarbone
 16. If You're Too Shy (Let Me Know)
 17. Playing On My Mind
 18. Having No Head
 19. What Should I Say
 20. Bagsy Not In Net
 21. Don't Worry
 22. Guys

Citește mai multe despre The 1975
Videoclipuri cu The 1975
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE