Urmărește-ne în Social Media

The 1975 - All I Need To Hear

The 1975 continuă să lanseze single-uri noi, iar de această dată ascultăm piesa "All I Need to Hear". El prefaţează al cincilea album al trupei din Manchester, "Being Funny în a Foreign Language". Avem pare şi de un videoclip alb-negru artsy.

Solistul Matty Healy începe videoclipul "All I Need to Hear" cu un discurs inspirational cu privire la efortul creativ din spatele acestui album. Vorbeşte despre vulnerabilitate, deschidere emoţională şi modul în care artiştii se prefac pentru a crea artă. Piesa începe abia pe la minutul 3, după o scurtă prezentare a condiţiilor în care a luat naştere noul LP. Track-ul a fost înregistrat la Real World Studios şi este o baladă suavă, o piesă pentru visare şi melancolie.

The 1975 va lansa albumul "Being Funny In a Foreign Language" pe 14 octombrie prin casă de discuri Dirty Hit. Până acum am ascultat de pe disc single-urile "Part of the Band", "Happiness" şi "I'm In Love With You". Solistul Matty Healy a vorbit cu Apple Music 1 despre acest single nou, afirmând că a creat această piesă gândindu-se cum ar suna cântată de Joe Cocker. A vrut să iasă din clişeul clasic de a crea o piesă pentru cum ar cânta-o el.

S-a gândit şi la Adele şi modul în care ar interpreta ea acest single. Healy a cântat şi o versiune solo a acestei piese, atunci când a deschis concertul lui Phoebe Bridgers din Los Angeles în octombrie 2021. The 1975 se pregăteşte pentru un turneu în Marea Britanie şi Irlanda în ianuarie 2023, după ce are o sumedenie de opriri în America de Nord pe final de an 2022. În august i-am văzut pe băieţi că headlineri la festivalul Reading & Leeds, după ce Rage Against the Machine au fost nevoiţi să anuleze concertul.

Grupul din Manchester a fost una dintre cele mai apreciate prezente la Summer Well, în istoria de 11 ani a festivalului. Este activ din 2002 şi a pus pe harta genul shoegaze, având şi elemente post punk şi post rock. Formaţia nu s-a ferit să adopte şi elemente de jazz, soul şi gospel.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

The 1975 concertează la Arenele Romane în iunie 2023

The 1975, cu al său carismatic solist Matthew Healy, revine în Romania după prezența la festivalul Summer Well în 2019 când au fost headlinerii evenimentului. Concertul are loc la Arenele Romane pe 26 iunie. Află prețurile biletelor.

Publicat

pe

The 1975 la Festivalul Summer Well pe 10 august 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

The 1975 vine din Anglia, mai exact din Wilmslow, Cheshire, aproape de Manchester. Componenții formației s-au cunoscut în liceu și au început să cânte din 2002. The 1975 abordează un pop rock cu influențe dintr-o gamă variata de genuri muzicale precum indie, funk, electro sau synth.

Primul album a venit mai târziu, în 2013, însă a ajuns direct pe prima poziție în topul albumelor din UK și pe locul 28 în Billboard 200. Discul a adus trupei trei Discuri de Platină și trei Discuri de Aur.

De atunci, The 1975 a mai lansat patru materiale de studio, fiecare dintre ele ajungând în topurile din întreaga lume și aducând formației alte Discuri de Platina sau de Aur. Cel mai recent album este "Being Funny in a Foreign Language", lansat pe 14 octombrie 2022.

Bilete concert The 1975 la Arenele Romane

Biletele se pun în vânzare de mâine, 18 ianuarie, și vor avea următoarele prețuri:

  • Premium (cu loc) - 229 lei în earlybird, 249 lei în presale și 280 la intrare
  • Teren (fără loc, în fața scenei) - 189 lei în earlybird, 209 în presale și 240 la intrare
  • Acces General (cu loc) - 129 lei în earlybird, 149 lei în presale și 180 lei la intrare

Perioada earlybird este limitată la primele 200 de bilete din fiecare categorie.

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisioanele specifice platformei de ticketing.

Citește în continuare