Urmărește-ne în Social Media

The 1975 - All I Need To Hear

The 1975 continuă să lanseze single-uri noi, iar de această dată ascultăm piesa "All I Need to Hear". El prefaţează al cincilea album al trupei din Manchester, "Being Funny în a Foreign Language". Avem pare şi de un videoclip alb-negru artsy.

Solistul Matty Healy începe videoclipul "All I Need to Hear" cu un discurs inspirational cu privire la efortul creativ din spatele acestui album. Vorbeşte despre vulnerabilitate, deschidere emoţională şi modul în care artiştii se prefac pentru a crea artă. Piesa începe abia pe la minutul 3, după o scurtă prezentare a condiţiilor în care a luat naştere noul LP. Track-ul a fost înregistrat la Real World Studios şi este o baladă suavă, o piesă pentru visare şi melancolie.

The 1975 va lansa albumul "Being Funny In a Foreign Language" pe 14 octombrie prin casă de discuri Dirty Hit. Până acum am ascultat de pe disc single-urile "Part of the Band", "Happiness" şi "I'm In Love With You". Solistul Matty Healy a vorbit cu Apple Music 1 despre acest single nou, afirmând că a creat această piesă gândindu-se cum ar suna cântată de Joe Cocker. A vrut să iasă din clişeul clasic de a crea o piesă pentru cum ar cânta-o el.

S-a gândit şi la Adele şi modul în care ar interpreta ea acest single. Healy a cântat şi o versiune solo a acestei piese, atunci când a deschis concertul lui Phoebe Bridgers din Los Angeles în octombrie 2021. The 1975 se pregăteşte pentru un turneu în Marea Britanie şi Irlanda în ianuarie 2023, după ce are o sumedenie de opriri în America de Nord pe final de an 2022. În august i-am văzut pe băieţi că headlineri la festivalul Reading & Leeds, după ce Rage Against the Machine au fost nevoiţi să anuleze concertul.

Grupul din Manchester a fost una dintre cele mai apreciate prezente la Summer Well, în istoria de 11 ani a festivalului. Este activ din 2002 şi a pus pe harta genul shoegaze, având şi elemente post punk şi post rock. Formaţia nu s-a ferit să adopte şi elemente de jazz, soul şi gospel.

Comentarii