Urmărește-ne în Social Media

Nothing But Thieves x Bucharest Symphony Orchestra - Real Love Song

Summer Well este unul dintre cele mai îndrăgite festivaluri din România. Din păcate, ediția de anul acesta nu a putut avea loc din cauza pandemiei de coronavirus, însă fanii au primit o doză din atmosfera specifică acestui eveniment.

Nothing But Thieves și Bucharest Symphony Orchestra reprezintă o asociere de care fanii nici nu credeau că au nevoie. Ei bine, organizatorii Summer Well împreună cu Orchestra Simfonică București s-au gândit să aducă puțină bucurie în inimile festivalierilor și au lansat o frumoasă colaborare cu Nothing But Thieves. Trupa britanică este o cunoștință mai veche a festivalului, concertând pe scena acestuia în 2017 și fiind primul nume confirmat în line-up ediției din 2021.

Melodia aleasă pentru a fi reinterpretată este "Real Love Song", lansată de Nothing But Thieves la sfârșitul lunii iunie. Putem auzi vocea inconfundabilă a solistului Conor Mason și sound-ul cunoscut al formației alături de muzicalitatea viorii, flautului sau violoncelului. Nothing But Thieves și Bucharest Symphony Orchestra nu reprezintă o bucurie doar din punct de vedere auditiv, ci și vizual. Colaborarea beneficiază de un videoclip în care îi putem vedea pe membrii Orchestrei Simfonice fiind "priviți" de Nothing But Thieves, de pe niște ecrane uriașe. Totul se desfășoară în cadrul minunatului Domeniu Știrbey.

"Mulțumim Summer Well Festival și Bucharest Symphony Orchestra pentru că au creat acest frumos videoclip care să meargă cu reinterpretarea piesei <<Real Love Song>>", a scris Nothing But Thieves pe paginile de socializare.

Nothing But Thieves este o trupă de rock alternativ, originară din Essex, Anglia. În 2015 a lansat albumul omonim de debut. A intrat pe locul 7 în topul oficial din U.K., a atins locul 3 pe iTunes și a fost nr. 1 în topul albumelor pe vinil. Discul s-a vândut în peste 250,000 de copii și a acumulat peste 174 de milioane de stream-uri. Cel de-al doilea material discografic, "Broken Machine", a fost lansat pe 8 septembrie 2017. Pe 23 octombrie, Nothing But Thieves va lansa cel de-al treilea album de studio din carieră - "Moral Panic".

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 12 august 2021

Summer Well 2021

Loc
Domeniul Știrbey
Comentarii

Concerte & turnee

Keane, Nothing But Thieves, Two Doors Cinema Club cântă la Summer Well 2024

Summer Well Festival 2024 a anunțat primul val de artiști, printre headlineri aflându-se Keane, Nothing But Thieves, Two Doors Cinema Club. Te invităm să afli ce alți cântăreți vor urca pe scenă.

Publicat

pe

Nothing But Thieves in concert la Electric Castle 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Summer Well Festival ajunge anul acesta la cea de-a 13-a ediție, programată pentru 9-11 august la Domeniul Știrbey din Buftea. Organizatorii promit o nouă experiență de neratat, marcată de activități interesante, mâncăruri și băuturi delicioase și, nu în ultimul rând, concerte electrizante. Pentru cea din urmă categorie, aceștia au dezvăluit primii artiști, astfel:

Line-up Summer Well 2024:

 • Keane
 • Nothing But Thieves
 • Two Door Cinema Club
 • Tommy Cash
 • Son Mieux
 • Teezo Touchdown
 • Grandson
 • Lucky Love
 • Joker Out
 • Joesef
 • Ari Abdul
 • Stone
 • Dwells
 • rareș
 • Lvx Machina
 • +SHE+
 • SPP Summer Extravaganza

Keane este o trupă britanică recunoscută la nivel internațional pentru metodele alternative de a crea muzică. Membrii formației adaugă un twist oricărei melodii prin folosirea sintetizatorului sau a pianului în locul chitarei - diferențiindu-se în mod clar de celelalte trupe rock. Summer Well va fi prima ocazie cu care Keane va ajunge în România, moment ce coincide cu sărbătorirea a 20 de ani de la lansarea aclamatului lor album de debut - "Hopes and fears".

Prieteni apropiați ai festivalului, Nothing But Thieves și-au propus să revină pentru încă o ediție Summer Well. De la ultima lor apariție de pe Main Stage și până acum, au mai creat o serie de materiale cu care sunt gata să surprindă publicul.

Pe scenă vor mai urca inimitabilul Tommy Cash - cunoscut pentru stilul său vizual alternativ - și pe Lucky Love - artistul care a cucerit rețelele de socializare cu piesa "Masculinity", reflectând spiritul poetic al unei întregi generații.

Prețuri bilete Summer Well 2024:

 • Abonamentele pot fi achiziționate pentru o perioadă limitată la prețul de 375 lei + taxe.
Citește în continuare

Muzică nouă

Nothing But Thieves lansează piesa "Oh No He Said What", anunţă o variantă Deluxe de LP

Nothing But Thieves îşi păstrează stilul disco care a influenţat cel mai nou album şi pe primul single din 2024. Se numeşte "Oh No He Said What" şi aminteşte cumva de... The Weeknd. Se ascultă în articol.

Publicat

pe

Nothing But Thieves in concert la Electric Castle 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

"Oh No He Said What" e orice numai nedansabilă nu. Are un bas care te cuprinde de umeri şi şolduri şi te face să dansezi. Şi sintetizatoare suficiente pentru un throwback spre anii '80. Iar vocea lui Conor Mason rămâne la fel de plăcută şi atinge înălţimi savuroase. Acest single nu a venit singur, ci împreună cu o versiune Deluxe a albumului "Dead Club City", lansat în 2023.

Al patrulea album al britanicilor a fost şi primul care a urcat pe locul întâi în topuri. A fost urmat de un turneu sold out în Marea Britanie, care a inclus două nopţi de gală pe Wembley. Ediţia Deluxe va sosi pe 15 martie 2024 prin casele de discuri RCA şi Sony. Ce va fi nou pe acel LP? Păi primim 3 piese noi, inclusiv single-ul proaspăt lansat.

Celelalte două sunt "Time Fate Karma God" şi "Pure You", care sună a ceva ce ar fi scos Placebo la început de mileniu. De fapt am asociat de multe ori Nothing But Thieves cu un neo-Placebo, dacă e să fiu sincer. Mai primim şi versiuni "stripped back" pentru două piese de pe album, hitul "Overcome" şi "Tomorrow is Closed".

Ce urmează pentru Nothing But Thieves? Trupa care ne-a încântat la Summer Well 2017 şi 2022 (pe ploaie) are o serie de concerte în Europa, din Paris la Hamburg şi din Copenhaga până în Barcelona. Se va opri în Madrid înainte să plece spre America de Sud în martie. Ajunge şi în Atena în aprilie, apo revine în iulie. Trupa este activă din 2012, provine din Essex şi îi are în componenţă pe Conor Mason, solist şi chitarist, Joe Langridge-Brown, chitarist, Dominic Craik, chitarist şi clăpar, Philip Blake la bas şi James Price la tobe.

Au fost comparaţi cu Jeff Buckley, Foals, Royal Blood şi Muse. În 2023 i-am văzut la un super show la Electric Castle.

Citește în continuare