Urmărește-ne în Social Media

Nothing But Thieves x Bucharest Symphony Orchestra - Real Love Song

Summer Well este unul dintre cele mai îndrăgite festivaluri din România. Din păcate, ediția de anul acesta nu a putut avea loc din cauza pandemiei de coronavirus, însă fanii au primit o doză din atmosfera specifică acestui eveniment.

Nothing But Thieves și Bucharest Symphony Orchestra reprezintă o asociere de care fanii nici nu credeau că au nevoie. Ei bine, organizatorii Summer Well împreună cu Orchestra Simfonică București s-au gândit să aducă puțină bucurie în inimile festivalierilor și au lansat o frumoasă colaborare cu Nothing But Thieves. Trupa britanică este o cunoștință mai veche a festivalului, concertând pe scena acestuia în 2017 și fiind primul nume confirmat în line-up ediției din 2021.

Melodia aleasă pentru a fi reinterpretată este "Real Love Song", lansată de Nothing But Thieves la sfârșitul lunii iunie. Putem auzi vocea inconfundabilă a solistului Conor Mason și sound-ul cunoscut al formației alături de muzicalitatea viorii, flautului sau violoncelului. Nothing But Thieves și Bucharest Symphony Orchestra nu reprezintă o bucurie doar din punct de vedere auditiv, ci și vizual. Colaborarea beneficiază de un videoclip în care îi putem vedea pe membrii Orchestrei Simfonice fiind "priviți" de Nothing But Thieves, de pe niște ecrane uriașe. Totul se desfășoară în cadrul minunatului Domeniu Știrbey.

"Mulțumim Summer Well Festival și Bucharest Symphony Orchestra pentru că au creat acest frumos videoclip care să meargă cu reinterpretarea piesei <<Real Love Song>>", a scris Nothing But Thieves pe paginile de socializare.

Nothing But Thieves este o trupă de rock alternativ, originară din Essex, Anglia. În 2015 a lansat albumul omonim de debut. A intrat pe locul 7 în topul oficial din U.K., a atins locul 3 pe iTunes și a fost nr. 1 în topul albumelor pe vinil. Discul s-a vândut în peste 250,000 de copii și a acumulat peste 174 de milioane de stream-uri. Cel de-al doilea material discografic, "Broken Machine", a fost lansat pe 8 septembrie 2017. Pe 23 octombrie, Nothing But Thieves va lansa cel de-al treilea album de studio din carieră - "Moral Panic".

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 12 august 2021

Summer Well 2021

Loc
Domeniul Știrbey
PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Nothing But Thieves a lansat piesa "Miracle, Baby"; Anunţă un nou EP, "Moral Panic II"

Nimic nu poate opri Nothing But Thieves din fireasca sa ascensiune, trupa scoţând hit după hit. Cel mai nou este "Miracle, Baby", care a sosit pe 9 iulie, odată cu anunţul că trupa va lansa un EP nou, "Moral Panic II". Piesa se ascultă în articol, unde avem şi detalii despre noul EP.

Publicat

pe

Coperta single Nothing But Thieves Miracle Baby
Coperta single Nothing But Thieves Miracle Baby │ FOTO: Nothing But Thieves

Nothing But Thieves a anunţat un nou EP, "Moral Panic II", care va fi un companion pentru LP-ul lansat în octombrie 2020, "Moral Panic". Vestea bună e că nu mai avem mult de aşteptat până la noul material, care va sosi pe 23 iulie 2021. Trupa nu e străină de lansări de EP-uri între albume, având câte unul în 2013, 2014, două în 2015 şi unul în 2018.

Cat despre albume de studio, Nothing But Thieves a bifat doar 3 până acum, urcând chiar pe locul 2 în topurile britanice cu cel din 2017, "Broken Machine". Nici cel din 2020 nu a stat rău, "Moral Panic" ducându-i pe muzicieni pe locul 3 în UK. Trebuie spus şi că primele două materiale discografice au primit discul de argint de la BPI (British Phonographic Industry).

Nothing But Thieves reuşeşte prin "Miracle, Baby" să combine un vibe de Muse cu un extra romantism şi visare, dar şi acel vibe de "fac muzică pentru oamenii care dansează cu nepăsare faţă de cei din jur". Aşa cum zic puştanii acest grup "este un mood", o stare de spirit, un vibe. Poate schimba imediat starea de spirit a ascultătorului şi are câte puţin din fiecare emoţie umană. În bună parte asta se datorează vocii solistului Conor Mason, care atinge note înalte în mod fantastic.

Formaţia a decis să lanseze un "Moral Panic II" imediat după ce "Part I" a fost deja mixat, masterizat şi discurile au fost scoase pe linia de producţie. Cele 5 piese extra au fost create pentru că artiştii au avut mai mult timp liber, în lipsa turneului aferent ultimului album lansat în toamna trecută. Pentru NBT urmează concerte în Marea Britanie şi un turneu în marile arene britanice şi irlandeze pe final de an.

Nothing But Thieves a cântat în România la Summer Well 2018 şi trebuia să vină şi la ediţia din 2020, dar pandemia a dus la amânarea festivalului.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2