Urmărește-ne în Social Media

Nothing But Thieves - Overcome

Trupa Nothing But Thieves a lansat piesa "Overcome", extrasă de pe viitorul album de studio - "Dead Club City". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

După "Welcome to the DCC", Nothing But Thieves le prezintă ascultătorilor un nou single de pe viitorul lor album. "Overcome" vorbește despre capacitatea de a transforma durerea în altceva, despre schimbarea care poate veni în timp, despre puterea de a depăși orice ne propunem.

Noul disc semnat Nothing But Thieves se numește "Dead Club City" și urmează să fie lansat pe 7 iulie. Anteriorul material al artiștilor britanici a fost EP-ul "Moral Panic II", apărut în 2021.

Nothing But Thieves a lansat în 2015 albumul omonim de debut. A intrat pe locul 7 în topul oficial din U.K., a atins locul 3 pe iTunes și a fost nr. 1 în topul albumelor pe vinil. Cel de-al doilea material discografic, "Broken Machine", a apărut în 2017, iar cel de-al treilea album de studio, "Moral Panic", a fost lansat în plină pandemie, în octombrie 2020.

Trupa îi are în componență pe Conor Mason (voce), Joe Langridge-Brown (chitară), Dominic Craik (chitară, clape), James Price (tobe) și Philip Blake (bas).

PUBLICITATE
Comentarii