Urmărește-ne în Social Media

El Nino feat. Ioana Ignat - Magie

El Nino și Ioana Ignat ne vorbesc despre iubirea unui început de relație în versurile noului single ”Magie”. Melodia este acompaniată de un videoclip ce ne prezintă frumusețea lucrurilor simple atunci când între parteneri există chimie.

Piesa "Magie" a fost compusă de El Nino și Ioana Ignat, la partea instrumentală contribuind Shift și Enri Demi.

Videoclipul melodiei a fost regizat de Cristina Poszet și Andra Marta, filmat de Bogdan Filip, cu o producție video realizată de Loops Production.

El Nino a început să facă hip hop de la 17 ani, iar în 2004 a ieşit primul album al artistului "Texte de Sub Sud". Un an mai târziu a lansat "Torent" şi apoi „Blindat". Între albumele lansate se mai numără "Un film de Oscar", "Marele Alb, "Pe Limba Noastră", "Onoare înainte de toate", "Alin Durerea", "Binecuvântat", "Argintiu", "Dragoste și pasiune pentru muzică".

Ioana Ignat a fost una dintre finalistele celui de-al șaselea sezon Vocea României. Tânăra artistă a învățat să cânte la chitară de pe internet. A urmat apoi cursuri de bas și contrabas.

După încheierea concursului Vocea României, Ioana a fost remarcată de managerul Corneliu Ursache, începând astfel colaborarea cu Universal Music, Green Eye Music și Nomad Music.

RECOMANDARE: Citește interviul acordat de Ioana Ignat pentru InfoMusic

Ioana Ignat are în palmares hituri ca "Doar pe a ta", alături de Edward Sanda, "Ma dezîndrăgostesc"  sau "Nu mă uita". Recent, tânăra a lansat piese precum "Singura Greșeală", "Tu Nu Meriți", "Azi", "O lume întreagă" sau "Sensibil (Nu am somn)".

PUBLICITATE
Comentarii