Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Nick Jonas - Remember I Told You ft. Anne-Marie, Mike Posner

Nick Jonas, unul dintre foştii membri Jonas Brothers a lansat o piesă nouă, numită "I Told You", cu un videoclip alb negru la pachet. Melodia este o colaborare cu Anne-Marie şi Mike Posner, iar Jonas o prezentase iniţial pe Instagram luna trecută.

Parte a generaţiei Disney şi a vedetelor de la vârstă fragedă, Nick s-a bucurat de un succes deosebit după destrămarea trupei Jonas Brothers. Artistul a co-fondat casa de discuri Safehouse Records şi are 3 albume solo la activ deja. Cel din urmă, "Last Year Was Complicated" a venit anul trecut şi a avut un single în top 20 din Billboard Hot 100.

"Remember I Told You" este o piesă R&B dansabilă, cu sintetizator pe tonalităţi joase şi o voce suavă a lui Jonas pentru a completa peisajul sonic. Nick Jonas dansează relaxat într-o cameră albă, însoţit de prieteni şi fotomodele îmbrăcate elegant. Cantautoarea britanică Anne-Marie aduce un plus de clasă prin ţinuta sa, iar producătorul american Mike Posner apare ca o prezenţă jovială spre final.

Dacă în primă fază se dansa încet şi lasciv, se ajunge la bătăi cu pernele şi o atmosferă ceva mai rock'n'roll. Clipul alb-negru devine color, cadrele sunt sacadate, iar Mike Posner apare îmbrăcat într-un alb orbitor, în contrast cu toate modelele în negru. Zvonurile afirmă că fratele mai mic a lui Nick, Frankie Jonas apare în postura de chitarist în acest clip preţ de câteva secunde.

Piesa a fost scrisă anul trecut, atunci când artistul se afla în turneu, ocazie cu care l-a şi cunoscut pe Mike Posner. Acest videoclip este regizat de către Isaac Rentz, cunoscut pentru colaborări cu Linkin Park, pentru care a creat materialul video "Good Goodbye". A lucrat şi cu Leann Rimes, Skylar Grey şi 5 Seconds of Summer.

Citește mai multe despre Nick Jonas
Videoclipuri cu Nick Jonas
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE