BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Nick Jonas - Remember I Told You ft. Anne-Marie, Mike Posner

Nick Jonas, unul dintre foştii membri Jonas Brothers a lansat o piesă nouă, numită "I Told You", cu un videoclip alb negru la pachet. Melodia este o colaborare cu Anne-Marie şi Mike Posner, iar Jonas o prezentase iniţial pe Instagram luna trecută.

Parte a generaţiei Disney şi a vedetelor de la vârstă fragedă, Nick s-a bucurat de un succes deosebit după destrămarea trupei Jonas Brothers. Artistul a co-fondat casa de discuri Safehouse Records şi are 3 albume solo la activ deja. Cel din urmă, "Last Year Was Complicated" a venit anul trecut şi a avut un single în top 20 din Billboard Hot 100.

"Remember I Told You" este o piesă R&B dansabilă, cu sintetizator pe tonalităţi joase şi o voce suavă a lui Jonas pentru a completa peisajul sonic. Nick Jonas dansează relaxat într-o cameră albă, însoţit de prieteni şi fotomodele îmbrăcate elegant. Cantautoarea britanică Anne-Marie aduce un plus de clasă prin ţinuta sa, iar producătorul american Mike Posner apare ca o prezenţă jovială spre final.

Dacă în primă fază se dansa încet şi lasciv, se ajunge la bătăi cu pernele şi o atmosferă ceva mai rock'n'roll. Clipul alb-negru devine color, cadrele sunt sacadate, iar Mike Posner apare îmbrăcat într-un alb orbitor, în contrast cu toate modelele în negru. Zvonurile afirmă că fratele mai mic a lui Nick, Frankie Jonas apare în postura de chitarist în acest clip preţ de câteva secunde.

Piesa a fost scrisă anul trecut, atunci când artistul se afla în turneu, ocazie cu care l-a şi cunoscut pe Mike Posner. Acest videoclip este regizat de către Isaac Rentz, cunoscut pentru colaborări cu Linkin Park, pentru care a creat materialul video "Good Goodbye". A lucrat şi cu Leann Rimes, Skylar Grey şi 5 Seconds of Summer.

Citește mai multe despre Nick Jonas
Videoclipuri cu Nick Jonas
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE