BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Alex Parker feat. Misha Miller - Fix Your Heart

Alex Parker a colaborat cu Misha Miller pentru noul single ”Fix Your Heart”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Bogdan Păun.

Inspirata din ultimele lansari ale lui Calvin Harris, Zedd si The Weeknd, piesa ”Fix Your Heart” a început de la un demo pe care Alex i l-a trimis lui Marius Moga, aflat în Los Angeles în perioada aceea. În procesul de creație s-au alăturat Ryanna Stearns (Akazi), Marius Mirica (Narcotic Sound) și Misha Miller.

Alex și Misha s-au cunoscut în cadrul TIMC (Transfăgărășan International Music Camp). Artista originară din Republica Moldova a lansat recent “Sacred Touch”, în colaborare cu Manuel Riva.

"Pe Alex l-am cunoscut în tabăra de muzică organizată de Roton, unde ne-am împrietenit foarte repede. Ideea de a lucra împreună a venit natural, amândoi fiind pe aceeași lungime de undă." - Misha Miller

Clipul piesei ”Fix Your Heart”, realizat în regia lui Bogdan Păun, îl surprinde pe Alex Parker într-o poveste de dragoste incertă, încărcată cu flashback-uri, ce se concretizează la fiecare refren și explodează cu emoții și energie.

Alex Parker este unul dintre cele mai promițătoare tinere talente ale momentului. La doar 21 de ani, Alex a bifat deja colaborări cu artiști mari din România, atât ca producător (Delia, Morandi, Amna etc), dar și în calitate de artist - “Synchronize” (feat Alexandra Stan). Parker a avut primul contact cu muzica la vârsta de 6 ani, când a început să ia lecții de pian, iar de la doar 13 ani a început să cânte pentru prima dată live.

De-a lungul timpului, colaborările cu trupe precum The Speakers, East Roots și Blue Pulse i-au permis să evolueze ca producător, având totodată concerte în locații importante din România, UK și Belgia.

Citește mai multe despre Alex ParkerMisha Miller
Videoclipuri cu Alex ParkerMisha Miller
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE