Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Nick Jonas - Under You

Nick Jonas intră în pielea personajului James Bond în cel mai recent videoclip al său „Under You”, în care o are ca parteneră pe frumoasa actriță - Shay Mitchell, din „Pretty Little Liars”.

Nick Jonas lansează un nou videoclip pentru single-ul „Under You”, unde avem ocazia să îl vedem interpretând rolul lui James Bond. Piesa este inclusă pe cel mai recent al artistului „Last Year Was Complicated”, lansat vinerea trecută, pe 10 iunie.

În videoclip, Nick apare în ipostaze tandre alături de actrița Shay Mitchell, pe care o cunoașteți din Pretty Little Liars.

„Shay este minuntată! Cu siguranță este cea mai tare persoană! Cred că frumusețea ei se potrivește perfect cu personalitatea pe care o are. E o dulce! Cântecul este unul destul de emoționant, iar Shay a reușit să ne surprindă cu talentul său actoricesc și a avut atitudinea necesară în videoclip”, a declarat Nick Jonas.

Nick Jonas a cântat inițial în trupa pop rock Jonas Brothers, în care i-a avut colegi pe frații săi, Kevin și Joe. Din 2012 a început să se concentreze pe o carieră solo, în 2014 lansând albumul ”Nick Jonas”, care a debutat pe poziția a 6-a în topul US Billboard 200. Pe acest album au fost incluse hiturile "Jealous" și "Chains".

Citește mai multe despre Nick Jonas
Videoclipuri cu Nick Jonas
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE