Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Nick Jonas - Close ft. Tove Lo

Nick Jonas și Tove Lo au lansat videoclipul noului single ”Close”. Melodia are potențialul de a deveni unul dintre hiturile anului 2016.

Actorul și compozitorul american Nick Jonas pare să-și fi rezervat un loc fruntaș în topurile din 2016 cu noul single ”Close”, înregistrat în colaborare cu artista suedeză Tove Lo. Piesa compusă de Robin Fredriksson, Mattias Larsson, Julia Michaels, Justin Tranter și Ebba Tove Elsa Nilsson (Tove Lo) are toate ingredientele necesare pentru a ajunge hit: un ritm bun, un refren memorabil, voci care se completează reciproc și nu în ultimul rând, o interpretare care amintește pe alocuri de Justin Timberlake.

Pentru a pipera piesa și mai mult, ”Close” este acompaniată de un videoclip care transpune vizual perfect versurile melodiei. Deși niciunul dintre cei doi artiști nu renunță complet la haine pe parcursul piesei, tensiunea sexuală condimentează clipul mai mult decât suficient.

Nick Jonas a cântat inițial în trupa pop rock Jonas Brothers, în care i-a avut colegi pe frații săi, Kevin și Joe. Din 2012 a început să se concentreze pe o carieră solo, în 2014 lansând albumul ”Nick Jonas”, care a debutat pe poziția a 6-a în topul US Billboard 200. Pe acest album au fost incluse hiturile "Jealous" și "Chains".

Noul single ”Close”, lansat în colaborare cu Tove Lo, se regăsește pe cel de-al 3-lea album de studio, intitulat ”Last Year Was Complicated”. Discul va fi lansat pe 10 iunie 2016.

Tracklist ”Last Year Was Complicated” - Nick Jonas:

 1. 'Voodoo'
 2. 'Champagne Problems'
 3. 'Close'
 4. 'Chainsaw'
 5. 'Touch'
 6. 'Bacon'
 7. 'Good Girls'
 8. 'The Difference'
 9. 'Don't Make Me Choose'
 10. 'Under You'
 11. 'Unhinged'
 12. 'Comfortable'

Citește mai multe despre Nick JonasTove Lo
Videoclipuri cu Nick JonasTove Lo
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE