Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Linkin Park feat. Pusha T, Stormzy - Good Goodbye

Linkin Park prezintă videoclipul piesei "Good Goodbye", o colaborare cu Stormzy şi Pusha T. Single-ul a fost lansat luna trecută şi aduce o reorientare spre hip-hop a formaţiei care a migrat spre pop în ultima vreme.

Putem spune că "baschet ni s-a promis şi baschet am primit" şi asta pentru că înainte de debutul piesei teaserele făceau multe analogii cu acest sport. În clip îi vedem pe Chester Bennington şi Mike Shinoda dând slam dunk-uri explozive. Li se alătură şi rapperii Pusha T şi Stormzy. Acest adevărat Space Jam al muzicienilor e plin de efecte de neon, fulgere şi flăcări.

Fiecare ispravă sportivă e însoţită de o figură parcă luată din Mortal Kombat, care judecă rivalii. Pe lângă artişti, în clip apare şi faimosul jucător de baschet Kareem Abdul-Jabbar. El are rolul acelei figuri autoritare, care dă note la fiecare slam dunk. "Good Goodbye" este un hibrid rap-rock, abordare care de altfel a consacrat Linkin Park la începuturile sale.

Chester Bennington cântă un refren catchy, purtând pe cap o pălărie a la Walter White din Breaking Bad. Piesa se încheie cu un mixaj instrumental pe bază de electro, care duce cu gândul puţin la Foreign Beggars. "Good Goodbye" este un single extras de pe albumul "One More Light", care se va lansa pe 19 mai. Trupa porneşte într-un turneu gobal pe 27 iulie.

Li se vor alătura Machine Gun Kelly, Blink-182 şi One OK Rock. Până acum Linkin Park a lansat 3 single-uri de pe noul album: "Heavy", "Battle Symphony" şi "Good Goodbye". Al şaptelea material discografic include 10 piese şi multiple colaborări.

Citește mai multe despre Linkin ParkPusha TStormzy
Videoclipuri cu Linkin ParkPusha TStormzy
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE