Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Avishai Cohen
Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: The Killers - The Man

The Killers a lansat videoclipul noului single ”The Man”. Piesa va fi inclusă pe viitorul album al formației, așteptat pe piață anul acesta.

Deși nu se cunosc încă foarte multe detalii despre noul album The Killers, trupa a început deja promovarea discului cu piesa ”The Man”. Compusă de solistul Brandon Flowers împreună cu o lungă listă de colaboratori (Mark Stoermer, Jacknife Lee, Robert Kool Bell, Ronald Bell, George Brown, Otha Nash, Claydes Smith, Richard Westfield, Robert Mickens, Donald Boyce și Dennis Thomas), piesa a fost construită pornind de la un sample al melodiei "Spirit of the Boogie", lansată în 1975 de trupa Kool & the Gang. Single-ul conține și un scurt fragment din piesa "Fame" a lui David Bowie.

Conform toboșarului Ronnie Vannucci Jr, versurile piesei ”The Man” fac referire la perioada adolescenței, când te simți invincibil și ai impresia că nimic și nimeni nu te poate opri. Această idee este evidențiată, de altfel, și prin videoclipul melodiei, în care Brandon Flowers se comportă ca un adolescent rebel.

The Killers a început înregistrările pentru cel de-al 5-lea album în septembrie 2016. Trupa lucrează de atunci cu producătorul trupei U2, Jacknife Lee, înregistrând în studiouri din Las Vegas, San Diego, LA și Joshua Tree. Titlul discului se bănuiește a fi ”Wonderful Wonderful”.

Intervievat anul trecut de Q Magazine, solistul Brandon Flowers declara că albumul va suna ceva mai heavy, comparativ cu discurile anterioare.

“Sunt anumite pasaje care se simt mai heavy decât orice am făcut până acum, nu că am fi noi cea mai heavy trupă din lume, dar e o anume finețe, dată de experiența noastră. Are porțiuni cu adevărat frumoase. Liric vorbind, e în stilul nostru tipic.”

Ultimul album The Killers a fost lansat în 2012. ”Battle Born” s-a plasat pe prima poziție în US Top Rock Albums (Billboard) și UK Albums Chart. Pe disc sunt incluse piese ca "Miss Atomic Bomb" și "Here with Me".

Citește mai multe despre The Killers
Videoclipuri cu The Killers
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE