Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Nick Jonas - Home

Nick Jonas a lansat videoclipul piesei ”Home”. Single-ul a fost compus pentru coloana sonoră a animației ”Ferdinand”, clipul conținând, de altfel, secvențe din acest film.

Home”, piesa nominalizată de curând la Globurile de Aur pentru ”Best Original Song in a Motion Picture” (”Cea mai bună piesă originală compusă pentru film”), are, de curând, un videoclip dinamic, în regia lui Nicholas Lam. Vizualul îmbină secvențe haioase din animația ”Ferdinand” cu prim-planuri dintr-o coridă fără tauri furioşi, dar cu un Nick Jonas cuceritor. Artistul interpretează piesa la voce şi chitară, fiind înconjurat spre finalul clipului de dansatoare de flamenco.

Filmul de animație ”Home” va avea premiera în cinematografe pe 15 decembrie. Pelicula este o ecranizare a cărților lui Munro Leaf și Robert Lawson, relatând povestea unui taur fioros, cu o inimă mare. ”Home” este nominalizată la Globurile de Aur în categoria ”Best Motion Picture - Animated” (”Cel mai bun film de animație”).

Nick Jonas a cântat inițial în trupa pop rock Jonas Brothers, în care i-a avut colegi pe frații săi, Kevin și Joe. Din 2012 a început să se concentreze pe o carieră solo, în 2014 lansând albumul ”Nick Jonas”, care a debutat pe poziția a 6-a în topul US Billboard 200. Pe acest album au fost incluse hiturile "Jealous" și "Chains".

Anul trecut, Nick Jonas a lansat albumul ”Last Year Was Complicated”, ce a inclus hitul ”Close” feat. Tove Lo.

Citește mai multe despre Nick Jonas
Videoclipuri cu Nick Jonas
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE