Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Nick Jonas - Home

Nick Jonas a lansat videoclipul piesei ”Home”. Single-ul a fost compus pentru coloana sonoră a animației ”Ferdinand”, clipul conținând, de altfel, secvențe din acest film.

Home”, piesa nominalizată de curând la Globurile de Aur pentru ”Best Original Song in a Motion Picture” (”Cea mai bună piesă originală compusă pentru film”), are, de curând, un videoclip dinamic, în regia lui Nicholas Lam. Vizualul îmbină secvențe haioase din animația ”Ferdinand” cu prim-planuri dintr-o coridă fără tauri furioşi, dar cu un Nick Jonas cuceritor. Artistul interpretează piesa la voce şi chitară, fiind înconjurat spre finalul clipului de dansatoare de flamenco.

Filmul de animație ”Home” va avea premiera în cinematografe pe 15 decembrie. Pelicula este o ecranizare a cărților lui Munro Leaf și Robert Lawson, relatând povestea unui taur fioros, cu o inimă mare. ”Home” este nominalizată la Globurile de Aur în categoria ”Best Motion Picture - Animated” (”Cel mai bun film de animație”).

Nick Jonas a cântat inițial în trupa pop rock Jonas Brothers, în care i-a avut colegi pe frații săi, Kevin și Joe. Din 2012 a început să se concentreze pe o carieră solo, în 2014 lansând albumul ”Nick Jonas”, care a debutat pe poziția a 6-a în topul US Billboard 200. Pe acest album au fost incluse hiturile "Jealous" și "Chains".

Anul trecut, Nick Jonas a lansat albumul ”Last Year Was Complicated”, ce a inclus hitul ”Close” feat. Tove Lo.

Citește mai multe despre Nick Jonas
Videoclipuri cu Nick Jonas
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE