Urmărește-ne în Social Media

Myles Kennedy: In Stride

Myles Kennedy s-a întors şi e mai "supărat" ca niciodată, odată cu lansarea noului single "In Stride". Acest track anticipează al doilea album din cariera solo a artistului, "The Ides of March", care va sosi în luna mai a lui 2021. Până atunci urmărim videoclipul noii piese, hibrid de animaţi şi filmări cu artistul, în articol.

În vârstă de 51 de ani, Myles Richard Bass aka Myles Kennedy e pregătit să ne ofere un al doilea album solo. Muzicianul începe piesa nouă "In Stride" cu riff-uri accelerate şi cu un uşor iz country. E în general o înlănţuire de note pe care o păstrezi pentru solo-ul impresionant de la mijlocul piesei sau spre final. Myles a ales totuşi altfel. Videoclipul este plin de animaţii ce fac aluzie la o invazie a extratereştrilor, care se prezintă cu un design similar cu creaturile din "War of the Worlds".

Myles e observatorul liniştit, care stă într-o cafenea atunci când lumea se sfârşeşte în jurul său, în ritm de tancuri şi mesaje de alertă pe telefon. Capul Statuii Libertăţii zboară răpus de alieni şi asta ne aminteşte de filmul "Cloverfield". Nu ştim dacă toate aceste referinţe la filme apocaliptice cu alieni sunt coincidenţe sau realizate intenţionat de regizorul Stefano Bertelli. Tot el se află şi în spatele videoclipului "Native Son", lansat recent de Alter Bridge.

Solistul care îl însoţeşte pe Slash în turneu, dar şi omul de bază al trupei Alter Bridge şi-a găsit timp în ultimul an să înregistreze un nou album. Au trecut doar 3 ani de la primul album solo, "Year of the Tiger", iar acum Myles Kennedy are deja încă un LP gata. Şi nici nu e singurul, pentru că proiectul Slash featuring Myles Kennedy & the Conspirators înregistrează la rândul său un album. Solistul a petrecut mult timp acasă în 2020, din cauza turneelor anulate şi a reuşit să îşi canalizeze energia spre aceste discuri noi.

"The Ides of March" a fost realizat alături de prietenul şi toboşarul Zia Uddin şi basistul şi managerul Tim Tournier. Cei 3 au înregistrat în Florida, alături de producătorul Michael "Elvis" Baskette. Iată cum arată tracklist-ul noului LP:

01. Get Along
02. A Thousand Words
03. In Stride
04. The Ides Of March
05. Wake Me When It's Over
06. Love Rain Down
07. Tell It Like It Îs
08. Moonshot
09. Wanderlust Begins
10. Sifting Through The Fire
11. Worried Mind

Pe Slash alături de Myles Kennedy and the Conspiratios i-am văzut în concert la Bucureşti în 2015, la Arenele Romane. În deschidere au cântat cei de la RoadKillSoda, dar şi Raveneye. Spre încântarea publicului Myles, Slash and co au cântat "Anastasia", dar şi un cover după "Nightrain" de la Guns N' Roses şi "Starlight", cover după Slash. S-a auzit şi "Sweet Child O'Mine" spre final.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Slash şi Myles Kennedy lansează piesa "Call Off the Dogs" - AUDIO

Slash şi Myles Kennedy plus The Conspirators au lansat un nou single intitulat "Call of the Dogs", încă un track de pe viitorul album, care va sosi în februarie 2022. Super grupul de artişti va lansa acest LP în premieră prin casa de discuri a producătorului de instrumente Gibson, Gibson Records.

Publicat

pe

Coperta single Slash Myles Kennedy the Conspiratos Call Off the Dogs
Coperta single Slash Myles Kennedy the Conspiratos Call Off the Dogs │ FOTO: Slash

Single-ul "Call Off the Dogs" vine după "Fill My World", o piesă senzaţională lansată de Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators pe final de an 2021. Sună a "Sweet Child 'O Mine", ceea ce nu e puţin lucru. Noua melodie pe de altă parte sună a "necaz", a momentul când personajul principal al unui film intră într-un bar şi începe scandalul. E şi o piesă bună de bar de bikeri sau de urmărire cu maşini, asta chiar dacă versurile sunt unele romantice.

Noul album al formaţiei se numeşte "4", explicaţia pentru acest nume fiind simplă: este al patrulea album al grupului care îl are pe Myles Kennedy la voce şi pe Slash la chitară şi compoziţie. Va sosi pe 11 februarie prin Gibson Records în parteneriat cu BMG. Formaţia îi are în componenţă şi pe Brent Fitz la tobe, pe Todd Kerns la bas şi voce şi pe Frank Sidoris la chitară şi voce.

Myles Kennedy a descris astfel noul single:

"Call Off the Dogs" are un vibe up-tempo care ajută la ridicarea cotei unui disc în multe moduri, în special pentru fanii rock. Ei vor aceste piese. Aveam nevoie de o secţiune de chorus pentru ea, aşa că m-am jucat cu piesa puţin şi apoi i-am trimis-o lui Slash, iar el a dus-o la nivelul următor şi a transformat-o în stilul propriu. Ca versuri este despre acel moment când fluturi steagul alb şi îi cedezi cuiva după ce ai fost vânat fără încetare.

În octombrie 2021 trupa a lansat primul single de pe noul LP, "The River Is Rising", alături de un videoclip memorabil, filmat la periferia oraşului Los Angeles. Pentru "4" Slash şi Myles Kennedy au înregistrat în Nashville, Tennessee, la studioul reputat RCA Studio A, alături de producătorul Dave Cobb, care a lucrat cu Chris Stapleton, John Prine, Jason isbell, Brandi Carlile.

Precedentele albume ale acestui supergrup au fost "Apocalyptic Love", "World on Fire" şi Living the Dream". Slash ne pregăteşte şi un nou album alături de Guns 'N Roses, aşa cum a lăsat să se înţeleagă din ultimele interviuri. Guns a lansat două single-uri în 2021, "Absurd" şi "Hard Skool".

Citește în continuare

Muzică nouă

Slash a scos un nou "Sweet Child O' Mine" alături de Myles Kennedy, "Fill My World" - AUDIO

Slash şi proiectul său muzical alături de Myles Kennedy şi The Conspirators continuă să genereze hituri. Cel mai nou single se numeşte "Fill My World" şi îl recunoaştem pe Slash din primele acorduri. Balada aduce cu "Sweet Child O' Mine", dar cu notele cântate în alte tonalităţi. Se ascultă în articol pentru a se compara.

Publicat

pe

Concert Slash la Arenele Romane din Bucuresti pe 28 iunie 2015 │ FOTO: Alex Chelba / InfoMusic.ro

Paralelele dintre "Fill My World" şi "Sweet Child O' Mine" se opresc totuşi la intro, în rest piesa fiind originală şi proaspătă. Această creaţie marca Slash, Myles Kennedy and the Conspirators este o baladă de inima rănită, numai bună pentru un road movie sau un colaj cu momente cheie dintr-o relaţie încheiată. În această toamnă grupul a lansat piesa "The River is Rising", prefaţând noul LP înregistrat în pandemie.

În ultimul an solistul Myles Kennedy a fost foarte ocupat, lansând încă un album solo, "The Ides of March". Track-ul titular a surprins prin influenţe de rock progresiv şi o lungime de aproape 8 minute. De pe acelaşi album am mai ascultat şi piesa "Get Along". Între timp Slash participa la revirimentul Guns N' Roses, cu piese ca "Hard Skool" şi "Absurd". Se tot discută şi despre un album nou, dar e posibil ca timpul de aşteptare să fie aidoma celui pentru "Chinese Democracy".

Viitorul album Slash ft. Myles Kennedy and the Conspirators se numeşte "4" şi va debuta la începutul anului 2022. Numele LP-ului e uşor de explicat, fiind vorba aici despre discul cu numărul 4 din cariera trupei. Va fi disponibil de pe 11 februarie 2022, prin casa de discuri a gigantului instrumentelor muzicale Gibson, Gibson Records. E de altfel primul material discografic lansat de acest label. Slash şi Myles Kennedy pleacă în turneu între 8 februarie şi 26 martie, cu trupa Dead Sara în deschidere şi 28 de show-uri în calendar.

Pentru înregistrări trupa a avut sesiuni în Nashville, Tennessee, la celebrul studio RCA Studio A, alături de producătorul Dave Cobb. Acesta are în CV colaborări cu Chris Stapleton, John Prine, Jason Isbell, Brandi Carlile. Primele 3 LP-uri ale supergrupului au intrat în Top 5 Billboard imediat după debut şi au ajuns în top 10 în marile clasamente de pe glob.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6