Urmărește-ne în Social Media

Slash ft Myles Kennedy & The Conspirators - Mind Your Manners

Slash şi Myles Kennedy & The Conspirators tocmai au lansat un nou single şi videoclip, "Mind Your Manners". Clipul este o colecţie de filmări din timpul unei reprezentaţii a acestui super grup. Vă invităm să vizionaţi videoclipul în articol.

"Mind Your Manners" este o piesă plină de energie, care ne aminteşte de prestaţia lui Slash la Velvet Revolver. Videoclipul este unul cu imagini preluate din concertele trupei, cu prim planuri pe membrii formaţiei. Luna trecută Slash and co îi rugau pe fani să îi ajute să creeze un videoclip live cât mai reuşit. Asta cu ocazia unui concert de 2 ore, ultimul din turneul sold out din State.

Înregistrarea a avut loc la Palladium, în Hollywood, California, iar fanii au filmat cu toţii momente din concert folosind o aplicaţie specială, Cinebody. Aceasta a fost pusă la punct de regizorul şi editorul Clifton Collins, iar tot materialul rezultat din capturile fanilor a fost compilat sub forma acestui clip, care e rock pur. Acest single este extras de pe cel mai nou LP al grupului, "Living the Dream". A debutat în septembrie prin casa de discuri Snakepit Records a lui Slash, în colaborare cu Roadrunner Records.

Slash a declarat că a scris această melodie pe loc, pentru a ajuta trupă să îşi recapete suflul de îndată ce a intrat în studio în ianuarie. Rezultatul este un track rock distractiv şi uşor de cântat, cu solo-uri mitraliate rapid live. Primele variante finisate ale piesei începeau să audă la sesiunile târzii de jamming ale membrilor trupei. Versurile sunt despre acel element negativ care apare mereu şi îţi strică ziua, exact când îţi merge bine.

După cum spune şi titlul, un astfel de personaj negativ trebuie admonestat serios. "Living the Dream" este albumul cu numărul 4 din cariera solo a lui Slash şi al treilea în formula Myles Kennedy + The Conspirators. Acest grup îi mai include pe Brent Fitz la tobe, Todd Kerns la bas şi backing vocals şi Frank Sidoris la chitară şi backing vocals. Faţă de ultimul release, "World on Fire", acest disc este ceva mai bine structurat şi cu piese mai scurte şi mai la obiect.

În septembrie ascultam single-ul "Driving Rain" de pe acelaşi LP, care ne dădea senzaţia unui Aerosmith de acum câteva decenii. Vedeam trupa în această componenţă la Bucureşti în 2015, cu un concert exploziv la Arenele Romane şi un Slash în mare formă. Slash a cântat pentru prima oară în România în formula solo în 2013, având Byron în deschidere.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Myles Kennedy cochetează cu rock-ul progresiv pe noua piesă "The Ides of March"

Myles Kennedy a surprins pe toată lumea lansând o piesă experimentală cu influenţe de rock progresiv şi cu o durată mare, de aproape 8 minute. Se numeşte "The Ides of March", de altfel şi titlul viitorului său album. Acesta este al doilea album solo al artistului, iar dacă e definit de această piesă suntem tare curioşi să îl ascultăm.

Publicat

pe

Coperta album Myles Kennedy The Ides of March
Coperta album Myles Kennedy The Ides of March │ FOTO: Myles Kennedy

Myles Kennedy a lansat în februarie 2021 piesa "In Stride", primul single de pe noul album, cu un sound mai heavy decât ne obişnuise artistul. De această dată primim total altceva, iar "The Ides of March" este o poveste multistratificată, o baladă cu suişuri şi coborâşuri, cu elemente de prog rock şi o poveste desfăşurată pe pacursul a 7 minute şi 58 de secunde. Albumul cu acelaşi titlu va sosi în luna mai a acestui an, iar Myles rămâne extrem de ocupat, lucrând şi la un nou album cu trupa lui Slash/ The Conspirators.

"Idele lui Marte" este o sărbătoare de pe vremea Romei Antice şi este asociată zilei de 15 martie. Această sărbătoare dă atât numele albumului, cât şi al acestui single şi era o zi când toate datoriile erau returnate. Avea însemnătate religioasă, reprezentând începutul sezonului fertil şi a fost ziua în care Iulius Cezar a fost asasinat. Piesa începe cu un aer melancolic, cu o chitară acustică, dar percuţia devine tot mai nervoasă, până începe barajul de solo-uri, care apare şi dispare pe parcursul acestui track eclectic.

Myles îşi descrie astfel opera:

Scrisă rapid într-o noapte după câteva pahare, piesa este o încercare de a însuma tot ceea ce noi am simţit de la începutul pandemiei. Eram plictisiţi, frustraţi, pe medicamente unii dintre noi pentru a evita să o luăm razna. Ce îmi place la naraţiune e că împinge în faţă ideea că dacă totul se duce de râpă, cel puţin poţi să faci asta ca o sărbătoare.

Noul disc va sosi pe 14 mai prin Napalm Records, iar precomenzile pot fi realizate aici. Muzicianul este cunoscut ca solistul trupelor Alter Bridge şi Slash and the Conspirators, iar el a folosit perioada de lockdown pentru a îşi finaliza al doilea album solo din carieră. Cu toate turneele şi concertele anulate, Myles a găsit idei pentru piese noi. Acest LP a fost produs de către colaboratorul de mulţi ani al solistului, Michael "Elvis" Baskette.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1