Urmărește-ne în Social Media

Slash ft Myles Kennedy & The Conspirators - Mind Your Manners

Slash şi Myles Kennedy & The Conspirators tocmai au lansat un nou single şi videoclip, "Mind Your Manners". Clipul este o colecţie de filmări din timpul unei reprezentaţii a acestui super grup. Vă invităm să vizionaţi videoclipul în articol.

"Mind Your Manners" este o piesă plină de energie, care ne aminteşte de prestaţia lui Slash la Velvet Revolver. Videoclipul este unul cu imagini preluate din concertele trupei, cu prim planuri pe membrii formaţiei. Luna trecută Slash and co îi rugau pe fani să îi ajute să creeze un videoclip live cât mai reuşit. Asta cu ocazia unui concert de 2 ore, ultimul din turneul sold out din State.

Înregistrarea a avut loc la Palladium, în Hollywood, California, iar fanii au filmat cu toţii momente din concert folosind o aplicaţie specială, Cinebody. Aceasta a fost pusă la punct de regizorul şi editorul Clifton Collins, iar tot materialul rezultat din capturile fanilor a fost compilat sub forma acestui clip, care e rock pur. Acest single este extras de pe cel mai nou LP al grupului, "Living the Dream". A debutat în septembrie prin casa de discuri Snakepit Records a lui Slash, în colaborare cu Roadrunner Records.

Slash a declarat că a scris această melodie pe loc, pentru a ajuta trupă să îşi recapete suflul de îndată ce a intrat în studio în ianuarie. Rezultatul este un track rock distractiv şi uşor de cântat, cu solo-uri mitraliate rapid live. Primele variante finisate ale piesei începeau să audă la sesiunile târzii de jamming ale membrilor trupei. Versurile sunt despre acel element negativ care apare mereu şi îţi strică ziua, exact când îţi merge bine.

După cum spune şi titlul, un astfel de personaj negativ trebuie admonestat serios. "Living the Dream" este albumul cu numărul 4 din cariera solo a lui Slash şi al treilea în formula Myles Kennedy + The Conspirators. Acest grup îi mai include pe Brent Fitz la tobe, Todd Kerns la bas şi backing vocals şi Frank Sidoris la chitară şi backing vocals. Faţă de ultimul release, "World on Fire", acest disc este ceva mai bine structurat şi cu piese mai scurte şi mai la obiect.

În septembrie ascultam single-ul "Driving Rain" de pe acelaşi LP, care ne dădea senzaţia unui Aerosmith de acum câteva decenii. Vedeam trupa în această componenţă la Bucureşti în 2015, cu un concert exploziv la Arenele Romane şi un Slash în mare formă. Slash a cântat pentru prima oară în România în formula solo în 2013, având Byron în deschidere.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Slash și Ryan Gosling colaborează pentru piesa "I'm Just Ken", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Barbie" - VIDEO

Ryan Gosling își arată talentul muzical odată cu lansarea piesei "I'm Just Ken", extrasă de pe coloana sonoră a mult așteptatului film "Barbie". Legendarul Slash i se alătură cu o partitură la chitară. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Ryan Gosling - "I'm Just Ken"
Ryan Gosling - "I'm Just Ken" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Mai sunt câteva zile până la lansarea oficială a filmului "Barbie", cu Margot Robbie și Ryan Gosling în rolurile principale. Pelicula este așteptată cu entuziasm de fani. Momentan, ei își pot satisface curiozitatea cu numeroasele indicii și trailere apărute pe internet. Cel mai recent demers în acest sens este piesa "I'm Just Ken", interpretată chiar de Gosling.

Compusă de Mark Ronson și Andrew Wyatt, "I'm Just Ken" este o baladă emoționantă, prin care Ken analizează greutățile pe care le-a îndurat de-a lungul vieții sale de păpușă de plastic. Mai mult, versurile melodiei exprimă și nesiguranța pe care Ken o simte în relația cu Barbie: Cu o voce gâtuită, el mărturisește: "Nu știu cine sunt fără tine. Există <<Barbie și Ken>>. Nu există <<doar Ken>>". Sensibilitatea melodiei este echilibrată de partitura de chitară a lui Slash.

Potrivit Variety, Mark Ronson l-a descris pe Slash drept "idolul său din toate timpurile", adăugând:

"I-am trimis cântecul și mi-a spus: <<E o melodie bună... cool, voi cânta pe ea>>. E minunat, cântă solo-ul de la final și părțile ritmice.

Coloana sonoră a filmului "Barbie" include cântece ale unora dintre cele mai mari vedete pop contemporane, cum ar fi Lizzo, Fifty Fifty, Kali, Gayle, Khalid, Haim și Ava Max. O serie de single-uri au fost deja lansate, printre care "Dance the Night" (Dua Lipa) și "Barbie World" (Nicki Minaj, Ice Spice, AQUA). Recent, Billie Eilish a dezvăluit că a pregătit un cântec special pentru această producție cinematografică.

VIDEO: Ryan Gosling - I'm Just Ken

Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED