Urmărește-ne în Social Media

Slash ft Myles Kennedy & The Conspirators - Mind Your Manners

Slash şi Myles Kennedy & The Conspirators tocmai au lansat un nou single şi videoclip, "Mind Your Manners". Clipul este o colecţie de filmări din timpul unei reprezentaţii a acestui super grup. Vă invităm să vizionaţi videoclipul în articol.

"Mind Your Manners" este o piesă plină de energie, care ne aminteşte de prestaţia lui Slash la Velvet Revolver. Videoclipul este unul cu imagini preluate din concertele trupei, cu prim planuri pe membrii formaţiei. Luna trecută Slash and co îi rugau pe fani să îi ajute să creeze un videoclip live cât mai reuşit. Asta cu ocazia unui concert de 2 ore, ultimul din turneul sold out din State.

Înregistrarea a avut loc la Palladium, în Hollywood, California, iar fanii au filmat cu toţii momente din concert folosind o aplicaţie specială, Cinebody. Aceasta a fost pusă la punct de regizorul şi editorul Clifton Collins, iar tot materialul rezultat din capturile fanilor a fost compilat sub forma acestui clip, care e rock pur. Acest single este extras de pe cel mai nou LP al grupului, "Living the Dream". A debutat în septembrie prin casa de discuri Snakepit Records a lui Slash, în colaborare cu Roadrunner Records.

Slash a declarat că a scris această melodie pe loc, pentru a ajuta trupă să îşi recapete suflul de îndată ce a intrat în studio în ianuarie. Rezultatul este un track rock distractiv şi uşor de cântat, cu solo-uri mitraliate rapid live. Primele variante finisate ale piesei începeau să audă la sesiunile târzii de jamming ale membrilor trupei. Versurile sunt despre acel element negativ care apare mereu şi îţi strică ziua, exact când îţi merge bine.

După cum spune şi titlul, un astfel de personaj negativ trebuie admonestat serios. "Living the Dream" este albumul cu numărul 4 din cariera solo a lui Slash şi al treilea în formula Myles Kennedy + The Conspirators. Acest grup îi mai include pe Brent Fitz la tobe, Todd Kerns la bas şi backing vocals şi Frank Sidoris la chitară şi backing vocals. Faţă de ultimul release, "World on Fire", acest disc este ceva mai bine structurat şi cu piese mai scurte şi mai la obiect.

În septembrie ascultam single-ul "Driving Rain" de pe acelaşi LP, care ne dădea senzaţia unui Aerosmith de acum câteva decenii. Vedeam trupa în această componenţă la Bucureşti în 2015, cu un concert exploziv la Arenele Romane şi un Slash în mare formă. Slash a cântat pentru prima oară în România în formula solo în 2013, având Byron în deschidere.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Slash a scos un nou "Sweet Child O' Mine" alături de Myles Kennedy, "Fill My World" - AUDIO

Slash şi proiectul său muzical alături de Myles Kennedy şi The Conspirators continuă să genereze hituri. Cel mai nou single se numeşte "Fill My World" şi îl recunoaştem pe Slash din primele acorduri. Balada aduce cu "Sweet Child O' Mine", dar cu notele cântate în alte tonalităţi. Se ascultă în articol pentru a se compara.

Publicat

pe

Concert Slash la Arenele Romane din Bucuresti pe 28 iunie 2015 │ FOTO: Alex Chelba / InfoMusic.ro

Paralelele dintre "Fill My World" şi "Sweet Child O' Mine" se opresc totuşi la intro, în rest piesa fiind originală şi proaspătă. Această creaţie marca Slash, Myles Kennedy and the Conspirators este o baladă de inima rănită, numai bună pentru un road movie sau un colaj cu momente cheie dintr-o relaţie încheiată. În această toamnă grupul a lansat piesa "The River is Rising", prefaţând noul LP înregistrat în pandemie.

În ultimul an solistul Myles Kennedy a fost foarte ocupat, lansând încă un album solo, "The Ides of March". Track-ul titular a surprins prin influenţe de rock progresiv şi o lungime de aproape 8 minute. De pe acelaşi album am mai ascultat şi piesa "Get Along". Între timp Slash participa la revirimentul Guns N' Roses, cu piese ca "Hard Skool" şi "Absurd". Se tot discută şi despre un album nou, dar e posibil ca timpul de aşteptare să fie aidoma celui pentru "Chinese Democracy".

Viitorul album Slash ft. Myles Kennedy and the Conspirators se numeşte "4" şi va debuta la începutul anului 2022. Numele LP-ului e uşor de explicat, fiind vorba aici despre discul cu numărul 4 din cariera trupei. Va fi disponibil de pe 11 februarie 2022, prin casa de discuri a gigantului instrumentelor muzicale Gibson, Gibson Records. E de altfel primul material discografic lansat de acest label. Slash şi Myles Kennedy pleacă în turneu între 8 februarie şi 26 martie, cu trupa Dead Sara în deschidere şi 28 de show-uri în calendar.

Pentru înregistrări trupa a avut sesiuni în Nashville, Tennessee, la celebrul studio RCA Studio A, alături de producătorul Dave Cobb. Acesta are în CV colaborări cu Chris Stapleton, John Prine, Jason Isbell, Brandi Carlile. Primele 3 LP-uri ale supergrupului au intrat în Top 5 Billboard imediat după debut şi au ajuns în top 10 în marile clasamente de pe glob.

Citește în continuare