Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Lyric Video: Lyric Video: Matt Bellamy (Muse) - Tomorrow’s World

Matt Bellamy a compus noua piesă ”Tomorrow’s World” din izolare, dorind să transmită și celor din jur o doză de optimism. Balada scrisă la pian de vocalistul Muse este lansată împreună cu un video cu versuri.

Matt Bellamy: "Am descoperit optimismul, aprecierea și speranța pentru viitor"

"Această piesă ("Tomorrow’s World") captează starea mea și sentimentele pe care le am de când mă aflu în carantină. Mi s-a reamintit ce contează cu adevărat în viață și am descoperit optimismul, aprecierea și speranța pentru viitor.

Titlul piesei vine de la un show vechi de pe BBC numit "Tomorrow's World", pe care îl urmăream când eram copil în anii '80 și m-au captivat întotdeauna predicțiile futuriste care ne arată cum ar putea fi viața noastră acum.

Acum, gândind retrospectiv, totul pare minunat, reconfortant și naiv și îmi amintește de faptul că niciunul dintre noi nu știm cu adevărat ce ne rezervă viitorul", a declarat Matt Bellamy

Nu este pentru prima oară când Matt Bellamy lansează o piesă solo. Anul trecut, acesta a compus o melodie pentru soundtrack-ul ultimului sezon "Game of Thrones". Înaintea lansării oficiale, piesa a fost interpretă de trupă live în cadrul turneului de promovare a albumului "Simulation Theory".

Cel mai recent album Muse a fost lansat în noiembrie 2018. "Simulation Theory" a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, incluzând single-uri ca "Something Human", "Pressure" sau "The Dark Side".

 

Citește mai multe despre Matt BellamyMuse
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE