Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Lyric Video: Lyric Video: Matt Bellamy (Muse) - Tomorrow’s World

Matt Bellamy a compus noua piesă ”Tomorrow’s World” din izolare, dorind să transmită și celor din jur o doză de optimism. Balada scrisă la pian de vocalistul Muse este lansată împreună cu un video cu versuri.

Matt Bellamy: "Am descoperit optimismul, aprecierea și speranța pentru viitor"

"Această piesă ("Tomorrow’s World") captează starea mea și sentimentele pe care le am de când mă aflu în carantină. Mi s-a reamintit ce contează cu adevărat în viață și am descoperit optimismul, aprecierea și speranța pentru viitor.

Titlul piesei vine de la un show vechi de pe BBC numit "Tomorrow's World", pe care îl urmăream când eram copil în anii '80 și m-au captivat întotdeauna predicțiile futuriste care ne arată cum ar putea fi viața noastră acum.

Acum, gândind retrospectiv, totul pare minunat, reconfortant și naiv și îmi amintește de faptul că niciunul dintre noi nu știm cu adevărat ce ne rezervă viitorul", a declarat Matt Bellamy

Nu este pentru prima oară când Matt Bellamy lansează o piesă solo. Anul trecut, acesta a compus o melodie pentru soundtrack-ul ultimului sezon "Game of Thrones". Înaintea lansării oficiale, piesa a fost interpretă de trupă live în cadrul turneului de promovare a albumului "Simulation Theory".

Cel mai recent album Muse a fost lansat în noiembrie 2018. "Simulation Theory" a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, incluzând single-uri ca "Something Human", "Pressure" sau "The Dark Side".

 

Citește mai multe despre Matt BellamyMuse
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE