Urmărește-ne în Social Media

FINNEAS - The Kids Are All Dying

FINNEAS a lansat piesa "The Kids Are All Dying", extrasă de pe albumul său de debut intitulat "Optimist". Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Compusă și produsă de FINNEAS, piesa "The Kids Are All Dying" vorbește despre experiențele umane, precum distracția sau iubirea. Acestea există indiferent de perioadele dificile prin care trecem, cum este cea de acum cauzată de pandemie.

"The Kids Are All Dying" este însoțită de un videoclip regizat de Philip Andelman. FINNEAS portretizează un hoț care sparge un magazin de bijuterii în mijlocul zilei. Fură cu calm coliere, inele și brățări și nu uită să lase la sfârșit un mesaj pentru poliție.

Melodia este extrasă de pe albumul "Optimist", ce a fost lansat pe 15 octombrie 2021. Discul conține 13 piese scrise în pandemie, care laudă puterea oamenilor și a conectării acestora într-o perioadă dificilă.

Tracklist "Optimist" - FINNEAS:

 1. A Concert Six Months From Now
 2. The Kids Are All Dying
 3. Happy Now?
 4. Only a Lifetime
 5. The ’90s
 6. Love Is Pain
 7. Peaches Etude
 8. Hurt Locker
 9. Medieval
 10. Someone Else’s Star
 11. Around My Neck
 12. What They’ll Say About Us
 13. How It Ends
Comentarii

Albume noi

Billie Eilish lansează albumul "Hit Me Hard and Soft"

Billie Eilish se pregătește să-și delecteze fanii cu o nouă serie de piese, adunate într-un album de studio. Materialul se numește "Hit Me Hard and Soft" și urmează să fie lansat pe 17 mai.

Publicat

pe

Billie Eilish la Premiile Oscar 2024
Billie Eilish la Premiile Oscar 2024 │ FOTO: captură YouTube / Billie Eilish

"Hit Me Hard and Soft" a fost scris de Billie Elilish împreună cu fratele și colaboratorul său, Finneas, care a și produs albumul. Pe lângă faptul că va fi disponibil pe toate platformele digitale, materialul va beneficia și de o lansare fizică, sub formă de casetă, CD și vinil, dar și articole de îmbrăcăminte cu noul album. Toate produsele sunt create din materiale 100% reciclabile.

Deși precomenzile sunt deja deschise, fanii artistei sunt nevoiți să aștepte până pe 17 mai pentru a asculta noile melodii. Eilish a spus că nu are de gând să lanseze niciun single pentru că "Hit Me Hard and Soft" este menit să fie ascultat de la început până la sfârșit ca un întreg.

"Hit Me Hard and Soft" marchează cel de-al treilea album al lui Eilish de până acum, după "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" (2019) și "Happier Than Ever" (2021). Anul trecut, cântăreața de 22 de ani a contribuit la coloana sonoră a filmului "Barbie" cu piesa "What Was I Made For?". A obținut premiul Oscar pentru "Cel mai bun cântec original", a doua oară când Eilish și fratele ei, Finneas, au câștigat la această categorie.

Citește în continuare