Urmărește-ne în Social Media

Stromae - L’enfer

Stromae le prezintă fanilor videoclipul piesei "L'enfer", extrasă de pe viitorul său album, "Multitude". Materialul video este disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

"L’enfer" este o piesă cu un mesaj sensibil, cu care se identifică, din păcate, o mulțime de oameni. Versurile melodiei vorbesc despre sănătate mintală, despre luptele interioare pe care mulți le poartă și pe care încearcă să le câștige.

Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Stromae, Julien Soulier, Luc Van Haver și Coralie Barbier. Deși simplist, clipul ilustrează tematica piesei, jocul actoricesc al artistului belgian fiind punctul cheie.

"L'enfer" le este prezentată fanilor după ce anterior Stromae a lansat "Sante", o piesă despre clasa muncitoare, în special angajații HoReCa. Ambele melodii se vor găsi pe albumul "Multitude", cu lansare pe 4 martie 2022. Acesta ar fi cel de-al treilea disc al artistului și apare după o pauză de opt ani.

Stromae, pe numele său real Paul Van Haver, a devenit cunoscut cu piesa "Alors on danse", care a fost numărul unu pentru mai multe săptămâni în topurile din mai multe țări europene. Muzicianul are un MTV Europe Music Award în palmares, patru trofee Victoires de la Musique şi patru premii NRJ Music Awards. A avut sute de concerte sold out în toată lumea şi a ajuns printre numele mari de la Coachella, Lollapalooza şi Madison Square Garden.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Stromae a lansat albumul "Multitude" - TRACKLIST

Stromae, îndrăgitul artist de origine belgiană a lansat un nou material discografic. "Multitude" este cel de-al treilea album din cariera muzicianul. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Videoclip Stromae - L’enfer
Videoclip Stromae - L’enfer │ FOTO: captură YouTube

"Multitude" vine după o perioadă de pauză artistică forțată. Odată cu vacanța impusă, artistul a decis să ducă o viață mai relaxată, mai structurată, mai aproape de familie, să facă munca din nou interesantă, să-și extindă sursele de inspirație și, mai ales, să exprime toate sentimentele trăite in această perioadă prin intermediul unor piese noi.

Discul conține 12 piese, printre care "Santé" și "L'enfer", deja lansate, dar și noul single - "Fils De Joie". Materialul discografic a fost compus de Stromae și produs de label-ul său Mosaert.

Departe de orice autocompătimire, Stromae a profitat de acest timp pentru a se identifica mai mult cu ceilalți, pentru a empatiza cu ei. Bărbații instabili din "La Solassitude" și "Mon Amour", fiul prostituatei din "Fils de Joie", protagoniștii depresivi și sinucigași din „"Mauvaise Journée" și "L'Enfer", cuplul nepotrivit din „"Pas Vraiment", oamenii invizibili din "Santé", femeile suferinde din "Déclaration" - Stromae îi îmbrățișează pe toți cu bunătate și altruism, oferind fiecăruia un portret emoționant.

Luna trecută, Stromae a anunțat, de asemenea, turneul său din America de Nord, care urmează să înceapă în această toamnă pe 21 octombrie la Vancouver, făcând opriri pe coasta de est și de vest, inclusiv la legendara Madison Square Garden din New York.

Tracklist "Multitude":

 1. Invainc
 2. Santé
 3.  La solassitude
 4. Fils de joie
 5. L'enfer
 6. C'est que du bonheur
 7. Pas vraiment
 8. Riez
 9.  Mon amour
 10. Déclaration
 11. Mauvaise journée
 12. Bonne journée
Citește în continuare