Urmărește-ne în Social Media

Stromae - L’enfer

Stromae le prezintă fanilor videoclipul piesei "L'enfer", extrasă de pe viitorul său album, "Multitude". Materialul video este disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

"L’enfer" este o piesă cu un mesaj sensibil, cu care se identifică, din păcate, o mulțime de oameni. Versurile melodiei vorbesc despre sănătate mintală, despre luptele interioare pe care mulți le poartă și pe care încearcă să le câștige.

Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Stromae, Julien Soulier, Luc Van Haver și Coralie Barbier. Deși simplist, clipul ilustrează tematica piesei, jocul actoricesc al artistului belgian fiind punctul cheie.

"L'enfer" le este prezentată fanilor după ce anterior Stromae a lansat "Sante", o piesă despre clasa muncitoare, în special angajații HoReCa. Ambele melodii se vor găsi pe albumul "Multitude", cu lansare pe 4 martie 2022. Acesta ar fi cel de-al treilea disc al artistului și apare după o pauză de opt ani.

Stromae, pe numele său real Paul Van Haver, a devenit cunoscut cu piesa "Alors on danse", care a fost numărul unu pentru mai multe săptămâni în topurile din mai multe țări europene. Muzicianul are un MTV Europe Music Award în palmares, patru trofee Victoires de la Musique şi patru premii NRJ Music Awards. A avut sute de concerte sold out în toată lumea şi a ajuns printre numele mari de la Coachella, Lollapalooza şi Madison Square Garden.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Stromae anunţă primul album după 8 ani, "Multitude"; Când se lansează?

Artistul belgian Stromae a revenit cu o piesă nouă în toamna lui 2021, "Sante", dar acesta e doar începutul. Muzicianul se întoarce după 8 ani de pauză cu un album numit "Multitude", care va sosi la începutul anului 2022. Ce ştim despre el aflaţi mai jos.

Publicat

pe

Coperta album Stromae Multitude
Coperta album Stromae Multitude │ FOTO: Stromae

Ultimul LP lansat de belgian a fost "Racine Carree", care a sosit în 2013 şi acum e momentul pentru al treilea album al artistului. Totul a început cu single-ul "Sante", care a încheiat o perioadă de pauză de 3 ani pentru creatorul lui "Alors on Danse". Pe numele său real Paul Van Haver, muzicianul a simţit nevoia să aducă un tribut celor din clasa muncitoare şi celor din industria serviciilor prin noul single. Ei au fost grav afectaţi de pandemie.

Pe viitorul disc se va găsi atât "Sante", cât şi alte 10 piese noi. Stromae rămâne relevant, după ce albumele "Cheese" din 2010 şi "Racine Carree" din 2013 au debutat pe locul întâi în topurile belgiene. Mai mult de atât, au primit 12 discuri de platină, ceea ce în Belgia înseamnă peste 240.000 de unităţi vândute. În Franţa ele au primit 4 discuri de diamant, cu 2.1 milioane de unităţi vândute.

În perioada dintre ultimele 2 albume a sosit şi un single colaborativ, "Meltdown", pe care Stromae cânta alături de Lorde, Pusha T, Q-Tip şi Haim. Acel track făcea parte din coloana sonoră a filmului "The Hunger Games: Mockingjay, Part 1". Pauză a mai fost întreruptă de două single-uri: "Repetto X Mosaert" în 2017 şi "Defiler" în 2018. "Multitude" va fi lansat pe 4 martie 2022 prin casele de discuri Interscope şi Darkroom. Coperta albumului se vede mai sus şi îl prezintă pe muzician dedublat şi cu o frizură inedită.

În ultimii ani Stromae a colaborat cu Dua Lipa, regizând clipul pentru piesă sa "IDGAF", dar şi cu Coldplay, apărând pe single-ul din 2019 "Arabesque". Cântăreţul are 36 de ani, este activ din anul 2000 şi este multi talentat: cântă la sintetizator, pian, tobe, voce. A reuşit să combine muzica pop cu hip-hop alternativ şi muzica electronică într-un mod inedit.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6