Urmărește-ne în Social Media

Stromae - L’enfer

Stromae le prezintă fanilor videoclipul piesei "L'enfer", extrasă de pe viitorul său album, "Multitude". Materialul video este disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

"L’enfer" este o piesă cu un mesaj sensibil, cu care se identifică, din păcate, o mulțime de oameni. Versurile melodiei vorbesc despre sănătate mintală, despre luptele interioare pe care mulți le poartă și pe care încearcă să le câștige.

Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Stromae, Julien Soulier, Luc Van Haver și Coralie Barbier. Deși simplist, clipul ilustrează tematica piesei, jocul actoricesc al artistului belgian fiind punctul cheie.

"L'enfer" le este prezentată fanilor după ce anterior Stromae a lansat "Sante", o piesă despre clasa muncitoare, în special angajații HoReCa. Ambele melodii se vor găsi pe albumul "Multitude", cu lansare pe 4 martie 2022. Acesta ar fi cel de-al treilea disc al artistului și apare după o pauză de opt ani.

Stromae, pe numele său real Paul Van Haver, a devenit cunoscut cu piesa "Alors on danse", care a fost numărul unu pentru mai multe săptămâni în topurile din mai multe țări europene. Muzicianul are un MTV Europe Music Award în palmares, patru trofee Victoires de la Musique şi patru premii NRJ Music Awards. A avut sute de concerte sold out în toată lumea şi a ajuns printre numele mari de la Coachella, Lollapalooza şi Madison Square Garden.

Comentarii