Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Videoclip oficial: Martin Garrix feat. Mike Yung - Dreamer

Martin Garrix îl are ca invitat în cel mai recent videoclip al său pe Mike Yung, un artist cu o voce soul remarcabilă, care cântă la metrou în New York de mai bine de 30 de ani. Noul single se numește ”Dreamer”, iar în versurile piesei ne este prezentată impresionanta poveste a acestui artist încă necunoscut publicului larg.

Martin Garrix ne arată că nu este doar un artist și un producător talentat, ci și un om cu inimă mare. Pentru noul său single, ”Dreamer”, Garrix l-a cooptat pe Mike Yung, un artist cunoscut, din păcate, doar în New York. Acesta cântă la metrou de peste 30 de ani, astfel câștigându-și existența.

Versurile noului single ”Dreamer” aștern în fața publicului larg povestea incredibilă a unui artist care nu a încetat nicio clipă să viseze, în ciuda lipsei unei expuneri care să-i pună în valoare talentul. ”Sunt un visător / Nu-mi spune să nu visez / Am libertate / Și asta înseamnă totul pentru mine”, spune Mike Yung.

Lui Martin Garrix i se mai spune și „tânărul savant” al muzicii electronice. La doar 22 ani, pasiunea pentru muzica i-a adus lui Martin Garrix o fabuloasă avere și numeroase premii internaționale. Cele mai importante distincții de până acum sunt din 2013 de la Dance Music Awards, unde a fost ales DJ–ul anului și în 2015 la MTV Europe Music Awards unde a luat premiul pentru cea mai bună muzică electronică.

Martin Garrix  a venit în premieră în România în cadrul Untold, în 2016, revenind la Cluj și pentru ediția din 2017 a festivalului.

Citește mai multe despre Martin Garrix
Videoclipuri cu Martin Garrix
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE