Urmărește-ne în Social Media

Phaser - Indestructibil

Trupa Phaser ne reamintește că indiferent de obstacolele și provocările întâlnite în viață, trebuie să avem un caracter ”Indestructibil”. Visele se împlinesc doar atunci când lupți pentru ele, iar încrederea în forțele proprii este esențială. Acest mesaj ajunge la public prin intermediul noului single al formației, ce vine împreună cu un videoclip filmat în Japonia și în România.

“”Indestructibil” este despre încrederea în tine și curajul de a-ți urma visele și de a-ți desena propriul drum. Trebuie să-ți păstrezi optimismul și să crezi în propriile forțe, chiar dacă uneori viața e plină de provocări și momente mai dificile. Noi încă avem încredere în viitor și credem că există povești cu final fericit”, declară membrii trupei Phaser.

Noul single ”Indestructibil” are muzica și versurile semnate de membrii trupei, producția și masterizarea fiind realizate de George Hora de la Studio66. O parte din videoclipul piesei a fost filmat la Timișoara, iar cadrele cu adevărat inedite au fost realizate în Japonia, în diferite locații din Tokyo.

“Călătoria în Japonia a fost fascinantă și ne bucurăm că am reușit să ne întoarcem acasă nu doar cu amintiri extraordinare, dar și cu material video care sperăm să fie util pentru mai multe videoclipuri”, au mai adăugat membrii trupei.

Pentru realizarea clipului ”Indestructibil”,  trupa a colaborat din nou cu echipa Sebastian MARU Films din Timișoara. Există deja o serie de proiecte create în această formulă, inclusiv pentru single-ul precedent, “Până vine dimineața“, dar și videoclipuri anterioare cum ar fi “Călători”(filmat în totalitate în Islanda) și “Mă aprinzi”.

În toamna anului trecut, Phaser a început colaborarea cu MediaPro Music și Universal Music Romania. “Indestructibil” este al patrulea single rezultat după “Alerg”, “Călători” și “Până vine dimineața”. La începutul anului, trupa a realizat și versiuni live ale unor piese proprii în cadrul ULive Session.

Trupa Phaser îi are în componență pe: Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii