Urmărește-ne în Social Media

Martin Garrix, DallasK & Sasha Alex Sloan - Loop

Producătorii Martin Garrix și DallasK au colaborat cu apreciata compozitoare Sasha Alex Sloan pentru noul single "Loop". Pulsând de emoție, piesa este un imn pentru toți cei care au fost prinși la un moment dat într-un lung ciclu de despărțiri și împăcări.

Videoclipul piesei "Loop" are în prim-plan o femeie care se pregătește pentru o nouă noapte în oraș. În timp ce se deplasează pe străzile aglomerate și cluburile pline de culoare din Las Vegas, îi întâlnește pe Martin Garrix și DallasK. De fiecare dată când noaptea pare să se încheie, ea ajunge înapoi de unde a plecat și seara începe din nou, lăsând-o blocată fără speranță într-o buclă infinită. Videoclipul a fost regizat de Damian Karsznia, care a regizat numeroase videoclipuri pentru Garrix.

"Promovez, de ceva timp, această melodie în seturile mele și reacțiile celor din public au fost grozave. Mi-a plăcut să lucrez cu Dallas și sunt foarte încântat să lansez în sfârșit piesa asta!", a declarat Martin Garrix.

Lui Martin Garrix i se mai spune și "tânărul savant" al muzicii electronice. Pasiunea pentru muzica i-a adus lui Martin o fabuloasă avere și numeroase premii internaționale. Cele mai importante distincții de până acum sunt din 2013 de la Dance Music Awards, unde a fost ales DJ–ul anului și în 2015 la MTV Europe Music Awards unde a luat premiul pentru cea mai bună muzică electronică.

Martin Garrix a venit în premieră în România în cadrul Untold, în 2016, revenind la Cluj și pentru edițiile din 2017 și 2019 ale festivalului. Artistul va susține anul acesta un nou concert la Cluj, tot în cadrul Untold.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 4 august 2022

UNTOLD 2022

Loc
Cluj Arena
PUBLICITATE
Comentarii