Urmărește-ne în Social Media

Jonas Brothers - Who's In Your Head

Jonas Brothers ne ridică de pe scaune și ne invită pe ringul de dans. ”Who's In Your Head” este noul single al grupului ce calcă pe urmele hitului lui Bruno Mars și Mark Ronson, ”Uptown Funk”.

Jonas Brothers plasează în circuitul mainstream o piesă care ar fi putut, foarte bine, să fie unul dintre hiturile verii 2021. Lansată în plină toamnă,"Who's In Your Head" are totuși șanse să prindă un loc pe lista de așteptare a verii viitoare. Piesa are ritm, e funky, e despre iubire, iar frații Jonas - Nick, Joe și Kevin - au priză la publicul feminin, așa că va fi cu siguranță o bilă albă în palmaresul lor.

Anterior acestui single, Jonas Brothers a lansat o melodie în colaborare cu Marshmello. "Leave Before You Love Me" împrumută influențe de la The Weeknd și Daft Punk, rezultatul fiind o piesă disco pop perfectă pentru posturile de radio.

Relaxarea din perioada verii le-a priit bine fraților Jonas, care au plecat în turneu în luna august. Au avut-o alături pe Kelsea Ballerini, o cântăreață de muzică country pop, extrem de populară în Statele Unite.

 

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Jonas Brothers ajung pe Netflix, într-un comedy show - VIDEO

Jonas Brothers le vor prezenta telespectatorilor "Jonas Brothers Family Roast", un show de o oră, ce va avea premiera pe Netflix. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Jonas Brothers Family Roast
Jonas Brothers Family Roast │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Gazda emisiunii va fi actorul Kenan Thompson. "Jonas Brothers Family Roast" este produs de Fulwell 73. Emma Conway, Gabe Turner și James Longman sunt producătorii executivi, împreună cu Kevin, Joe și Nick Jonas. Scenariul comediei este scris de Lauren Greenberg. Show-ul va debuta pe 23 noiembrie.

Emisiunea este prima de tip "family roast" găzduită de Netflix, și este descrisă drept: "o comedie specială de mari proporții, care celebrează adevărul universal că nimeni nu-ți poate intra sub piele așa cum o face propria familie. Îi veți vedea pe Jonas Brothers așa cum nu ați mai făcut-o până acum, prin intermediul schițelor, cântecelor, jocurilor și invitaților speciali - totul pentru a le oferi un roast pe care nu îl vor uita niciodată".

Publicul va fi martorul unor apariții de excepție, de la Pete Davidson, Niall Horan și Gabriel “Fluffy” Iglesias la John Legend, Lilly Singh sau Jack Whitehall.

VIDEO: Jonas Brothers Family Roast

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6