Urmărește-ne în Social Media

Anne-Marie & Niall Horan - Our Song

Anne-Marie a lansat o frumoasă piesă de dragoste în colaborare cu Niall Horan. Noul single al artistei se numește ”Our Song” și vine acompaniat de un videoclip regizat de Michael Holyk.

"Our Song" este o piesă compusă în pandemie, ce se va regăsi pe viitorul album al artistei, "Therapy". Anne-Marie a scris o mulțime de piese noi în ultimii trei ani, artista mărturisind într-un interviu că viziunea ei din 2018, când debuta cu albumul "Speak Your Mind", a suferit multe schimbări.

"M-am maturizat și m-am schimbat mult în acești ani. Am fost pe culmi, dar și în cădere, m-am simțit pierdută, iar acum m-am regăsit.

În perioada pandemiei am avut timp să realizez că am nevoie de ajutor pentru echilibul meu mintal, iar în cele din urmă am găsit lumina. Muzica a fost terapie pentru mine, dar am consultat, totodată, și un psiholog, vreme de un an, în fiecare săptămână, iar asta mi-a schimbat viața complet", a povestit artista în vârstă de 30 de ani pe Instagram.

Noul ei album, "Therapy", ce va fi lansat pe 23 iulie, este inspirat de această călătorie a ei către sine.

"Albumul vorbește despre fericire, tristețe, răzbunare, iubire și regăsire și sper să simțiți și voi toate aceste emoții atunci când îl veți asculta. Vă iubesc pe toți. Mai mult decât v-ați putea imagina.

Dacă așteptați un semn pentru a cere ajutorul cuiva, acesta este semnul", a mai spus Anne-Marie.

PUBLICITATE
Comentarii