Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Videoclip oficial: Maria Popa feat. CRBL - Oficial îmi merge bine 2020

Maria Popa și CRBL fac echipă pentru o colaborare inedită și reinterpretează "Oficial îmi merge bine", una dintre cele mai populare melodii românești, lansată în urmă cu 16 ani de trupa Simplu. Materialul este disponibil în articol.

Remake-ul vine cu un sound fresh, ce păstrează linia originală a piesei. Compusă de Marius Moga alături de CRBL, Smiley, Maria Popa și Sergiu Istrati, "Oficial îmi merge bine" este o piesă ce are, de această dată, la bază o poveste adolescentină, văzută prin ochii Mariei Popa, iar clipul produs de Ireal.ro completează prin imagini atmosfera dinamică a cântecului.

"<<Oficial îmi merge bine>> este un hit care a schimbat muzica românească, atât prin sound, cât și prin mesajul de dragoste perceput de public ca un mesaj social. Nici clipul nu a fost ceva obișnuit; a fost printre cele mai scumpe videoclipuri, filmat pe peliculă de film și, cred, primul videoclip în care frații Moga au lucrat împreună. Să refacem piesa în 2020 a fost o idee extraordinară, unde eu am răspuns PREZENT, retrăind momentele de creație din 2004. La 16 ani de la lansare a venit momentul să apropiem generațiile prin muzică. Sper să aveți aceleași emoții ca și mine și să retrăiți acea perioadă, ascultând cu încredere varianta fresh a acestei piese din perspectiva feminină, cu o artistă care promite, Maria Popa!", a spus CRBL.

Clipul îi are ca protagoniști pe Maria Popa care interpretează rolul adolescentei rănite în dragoste, dar care alege să meargă înainte, chiar dacă "în secret" îi este dor de persoana iubită, iar CRBL este părintele protector și încurajator care este alături de ea.

"A fost cea mai tare experiență de până acum! Am râs, am plâns, am cântat, am dansat, am muncit, m-am jucat, am experimentat o grămadă de stări și am cunoscut mulți oameni minunați, cărora le sunt recunoscătoare. Colaborarea aceasta m-a făcut foarte fericită, m-a fascinat, m-a făcut să înțeleg cât de important este să faci ceea ce îți place și că orice lucru în viață, cât de mărunt, necesită sacrificiu! Piesa originală transmite o energie extraordinară, pe care o simt de fiecare dată când îi dau replay. Plăcându-mi încă de mică, m-am bucurat super mult să o reinterpretez și sper din suflet ca oamenii să simtă bucuria și energia pe care le-am trăit în studio când am înregistrat-o. CRBL este o persoană foarte deschisă, cu care chiar am rezonat, are și vibe bun și umor, e cel mai tare!", a povestit Maria Popa.

La vârsta de 13 ani, Maria Popa a făcut parte din echipa lui Marius Moga și a cucerit publicul în finala concursului Vocea României Junior. A impresionat jurații cu interpretările pline de energie, vocea puternică și timbrul special. Iubește muzica de mică, a început să cânte de la 10 ani, iar de la 11 ani studiază oboiul.

CRBL a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, alături de care a lansat opt albume de succes. Cântăreț, coregraf și dansator, CRBL și-a început cariera solo cu single-ul "Românu' n-are noroc", lansat în 2010. În primăvara lui 2012 colaborează cu Helen pentru single-ul "Kboom", ce devine hitul anului și cel mai de succes single din cariera solo, după care au urmat piese precum "PETRE" și "Ușor, ușor", în colaborare cu ADDA, "Toată țara", alături de RUBY, "Bună dimineața", alături de Denise, "Toți avem", alături de Pavel Stratan, "Din studio" sau "Plânge sufletul meu" (feat. Anlora).

Citește mai multe despre CRBL
Videoclipuri cu CRBL
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE