Urmărește-ne în Social Media

CRBL feat. Isaia - EU

CRBL a lansat piesa ”EU” în colaborare cu Isaia. Melodia este însoțită de un videoclip filmat în Spania și România.

Cu peste 20 de ani de scenă, CRBL revine în atenția publicului cu o nouă piesă în stilul carasteristic, cu o poveste urbană, despre toate clipele în care uităm de aspectele negative ale vieții de zi cu zi. Noul lui single se numește ”EU” și este lansat în colaborare cu Isaia, fostă membră a trupei sale de dansatori.

"EU știu cel mai bine să fiu eu. Vara lui 2016 este la modă acest motto", declară CRBL

"Proiectul împreună cu CRBL a început printr-un telefon, în care mi s-a zis 'Isaia, a sosit momentul'. Ne știm de mulți ani, în trecut am făcut parte din trupa lui de dansatori, și nu am ezitat să începem aceasta frumoasă colaborare, el este unul dintre puținii oameni din viața mea care ma inspiră, care mă face să am încredere în mine și implicit în ceea ce fac. 'EU' este o piesă fresh, de vara, catchy, care sperăm să ajungă rapid pe buzele oamenilor", spune Isaia.

Isaia a absolvit Liceul de Artă din Galați, Secția Canto și Pian, iar apoi a urmat facultatea de teatru. Ulterior, Isaia s-a orientat către activitatea de MC și a colaborat cu numeroase cluburi din București și din țară.

Single-ul "Eu" este compus de echipa DICE MUSIC, iar videoclipul este regizat de BLACK FILM și a fost filmat în BENICASSIM – Spania și în Mamaia, România. Din clip nu lipsesc cadre ce prezintă elemente din stilul de viață al lui CRBL: kendama, longboard, kait, bike și noua pasiune pentru golf.

Comentarii