Urmărește-ne în Social Media

Ana Coman - Cum Ești

Ana Coman a lansat piesa "Cum Ești", un nou single de pe "9 Missed Calls". Melodia este acompaniată de un videoclip animat, realizat de Ducu Buzea.

"Cum Ești" are versurile scrise de Ana Coman. La clape și chitară e Dan Minel Stoica, la tobe Daniel Olteanu, iar la bas Silviu Sanda.

"Un dans în doi în sufragerie la 3 dimineața, o călătorie de mână prin universul unei melodii, un zâmbet aruncat pe furiș, o secundă în care vă pierdeți și vă regăsiți, în același timp. Totul cu prețul unor nopti nedormite, unui val de întrebări și unui dor ce se transformă în versuri.

Rămâi ancorat într-un moment devenit reper al fericirii, dar nu mai ai cum să te întorci acolo, pentru că acolo nu mai sunteți voi, ci ai rămas doar tu. Și vrei să aduci trecutul în prezent, sa mai simți, chiar dacă doare. Dar oare...îl poți schimba pe cel de lângă tine, până devine cine ți-a fost candva, sau e mai bine ca el să rămână cum e, iar tu sa te desprinzi ușor, ușor, de iluzia în care aluneci de atâta vreme?", a detaliat Ana Coman, descriind astfel emoțiile ce au stat la baza compunerii piesei "Cum Ești".

Pe finalul acestei veri, Ana Coman a lansat videoclipul piesei "Apel în așteptare". Single-ul a fost înregistrat în colaborare cu om la lună.

Comentarii