Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: CRBL feat. NCFAL Band - Ne cerem ţara înapoi

CRBL păstrează tradiţia de 1 Decembrie şi lansează alături de NCFAL Band, piesa "Ne cerem ţara înapoi", prin care îi îndeamnă pe români să se maturizeze.

Cum ne-a obişnuit deja, la fiecare 1 Decembrie, CRBL compune o piesă pentru noi, pentru toţi românii. Artistul este un naţionalist convins, care încearcă să schimbe ceva în România prin muzica lui.

După "România nu-i jucăria ta" în 2013 şi "Vreau să fiu erou" în 2014, a venit 2015, când CRBL împreună cu NCFAL Band lansează piesa şi videoclipul "Ne cerem ţara înapoi".

Artistul subliniază că "nu poţi să te abţii să fii român, când vine vorba de ţara ta".

"Ne cerem ţara înapoi", cel mai nou videoclip semnat CRBL, este realizat de Black Film, iar piesa este compusă în studiourile Dice Music, subiectul fiind unul al schimbării şi al maturizării. Artistul revine cu o nouă formulă de scenă, NCFAL Band, şi cu un sound răsunător, menit să îndemne la o schimbare de atitudine.

"Vrem o ţară de care să fim mândri cu adevărat, schimbarea trebuie să vină de la noi, fie că eşti doctor, pictor sau elev. Dacă îţi respecţi principiile şi te trezeşti în fiecare dimineaţă pregătit să munceşti pentru visele tale, atunci faci parte dintre aceia care au adevărata putere în ţara asta. Respectul, mândria şi demnitatea ne reprezintă cu adevărat, nu hoţia, minciuna sau corupţia din politică. Suntem patrioţi, nu ca ei, patrihoţi. Daţi-ne ţara înapoi. Noi suntem România", declară CRBL.

Citește mai multe despre CRBL
Videoclipuri cu CRBL
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE