Urmărește-ne în Social Media

CRBL feat. NCFAL Band - Ne cerem ţara înapoi

CRBL păstrează tradiţia de 1 Decembrie şi lansează alături de NCFAL Band, piesa "Ne cerem ţara înapoi", prin care îi îndeamnă pe români să se maturizeze.

Cum ne-a obişnuit deja, la fiecare 1 Decembrie, CRBL compune o piesă pentru noi, pentru toţi românii. Artistul este un naţionalist convins, care încearcă să schimbe ceva în România prin muzica lui.

După "România nu-i jucăria ta" în 2013 şi "Vreau să fiu erou" în 2014, a venit 2015, când CRBL împreună cu NCFAL Band lansează piesa şi videoclipul "Ne cerem ţara înapoi".

Artistul subliniază că "nu poţi să te abţii să fii român, când vine vorba de ţara ta".

"Ne cerem ţara înapoi", cel mai nou videoclip semnat CRBL, este realizat de Black Film, iar piesa este compusă în studiourile Dice Music, subiectul fiind unul al schimbării şi al maturizării. Artistul revine cu o nouă formulă de scenă, NCFAL Band, şi cu un sound răsunător, menit să îndemne la o schimbare de atitudine.

"Vrem o ţară de care să fim mândri cu adevărat, schimbarea trebuie să vină de la noi, fie că eşti doctor, pictor sau elev. Dacă îţi respecţi principiile şi te trezeşti în fiecare dimineaţă pregătit să munceşti pentru visele tale, atunci faci parte dintre aceia care au adevărata putere în ţara asta. Respectul, mândria şi demnitatea ne reprezintă cu adevărat, nu hoţia, minciuna sau corupţia din politică. Suntem patrioţi, nu ca ei, patrihoţi. Daţi-ne ţara înapoi. Noi suntem România", declară CRBL.

Comentarii