Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Videoclip oficial: Carrie Underwood & John Legend - Hallelujah

Carrie Underwood colaborează cu John Legend și lansează "Hallelujah", o piesă ce ne aduce mai aproape de sărbătorile de iarnă. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Toby Gad și John Legend, piesa "Hallelujah" are un mesaj optimist, de care ascultătorii, cu siguranță, se vor bucura. Versurile piesei vorbesc despre magia Crăciunului, învăluită de sentimente de dragoste și credință.

Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Randee St. Nicholas, care-i prezintă pe cei doi muzicieni interpretând melodia într-o cameră elegantă. Atmosfera caldă, conferită de lumânări și un șemineu, pianul impunător și fulgii de zăpadă care încep să cadă lin creează o imagine perfect compatibilă cu textul melodiei.

"Halleluja" se găsește pe cel mai recent album al lui Underwood, "My Gift". Materialul a fost lansat pe 25 septembrie și marchează primul ei proiect muzical concentrat pe melodii de Crăciun. Discul a fost produs de Greg Wells și include opt melodii clasice și trei piese originale.

Mai mult, cântăreața va lansa un program special, intitulat "My Gift: A Christmas Special from Carrie Underwood". Acesta va fi disponibil pe HBO Max începând cu 3 decembrie. John Legend va apărea, de asemenea, în cadrul acestui proiect special.

Citește mai multe despre Carrie UnderwoodJohn Legend
Videoclipuri cu Carrie UnderwoodJohn Legend
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE