Urmărește-ne în Social Media

CRBL - Oameni?

CRBL a lansat "Oameni?", o reinterpretare a piesei "Vino, Doamne", compusă de Vali Sterian. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Oameni?" este orchestrată de CRBL, Nagy Lucian, Mihai Grecan și Cătălin Popa. Videoclipul pune în scenă momentele apăsătoare, protestele din stradă și conflictele ce au avut loc în urma cu 33 de ani, pe 21 decembrie 1989, în România. Imaginea este completată de mesajul piesei, care rezonează profund cu problemele actuale ale oamenilor, atât din țară, cât și de peste hotare.

"Pentru mine și cred că pentru mulți alții, această piesă este momentul schimbării, este un al doilea imn național, de aceea mi-am dorit tare mult să o cânt și să o pot duce mai departe și pentru următoarele generații. Am hotărât să o lansez astăzi, 21 decembrie 2022, pentru că pe 21 decembrie, acum 33 de ani, regimul comunist a căzut. Am ales ca numele piesei să fie <<Oameni?>> pentru că observ cu durere în suflet că sunt din ce în ce mai puțini. Știu că piesa a fost lansată în 1973, compusă și interpretată de Vali Sterian, interzisă de regimul comunist, fapt pentru care nu a fost imprimată", a declarat CRBL.

CRBL a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, alături de care a lansat opt albume de succes. Cântăreț, coregraf și dansator, artistul și-a început cariera solo cu single-ul "Românu' n-are noroc", lansat în 2010. În primăvara lui 2012 a colaborat cu Helen pentru single-ul "Kboom", ce devine hitul anului și cel mai de succes single din cariera solo, după care au urmat single-uri precum "PETRE" și "Ușor, ușor", în colaborare cu ADDA, "Toată țara", alături de RUBY, "Bună dimineața", alături de Denise, "Toți avem"cu Pavel Stratan, "Din studio" și "Plânge sufletul meu" (feat. Anlora).

"România nu-i jucăria ta", "Vreau să fiu erou", "Ne cerem țara înapoi", "Eu" (feat Isaia) și "Fitza" sunt piese ce l-au consacrat și i-au adus milioane de vizualizări pe YouTube. Printre cele mai recente single-uri ale artistului se numără "Nu sunt genul comun", "Dă-i pedală", "Ne naștem cu iubire" și "Cine mă cunoaște".

Comentarii