Urmărește-ne în Social Media

C.R.B.L. - Fitza

C.R.B.L. a lansat un nou single, numit "Fitza", care primeşte şi un videoclip proaspăt. O melodie foarte dansabilă cu influenţe orientale şi un refren foarte catchy, această piesă ne duce cu gândul la hiturile grupului SIMPLU. Cu o coregrafie amplă şi cu foarte mulţi dansatori de vârste mici, clipul a avut nevoie de multe ore de pregătire.

C.R.B.L.a adunat dansatori profesionişti pentru a realiza acest clip, fie copii sau tineri. Spre finalul melodiei avem şi o surpriză, prin apariţia lui Smiley, care cântă şi dansează împreună cu ceilalţi artişti. Piesa a fost scrisă de către Smiley, Micu Dorian, Kamelia şi George Hora. A fost produsă în studiourile HaHaHa Production şi este un adevărat imn street dance pentru anul 2017.

Cântăreţ, coregraf şi dansator, C.R.B.L. a declarat următoarele despre lansare:

Aşa cum spune şi single-ul, m-am săturat de piese de dragoste, piese sociale, piese de suferinţă, piese de maşină, piese bune, dar cu dansul…. Ce facem cu dansul? Îmi place să dansez şi îmi place să văd cum se dansează, cum oamenii se deconectează prin dans.

Am ales să fac un videoclip cu copii, pentru că sunt sinceri şi dansează dacă le place muzica. Dacă nu, nu. Vreau să aduc aminte tuturor că există muzica de dans. Nu contează cum dansezi, ci contează să dansezi.

C.R.B.L. (Eduard Mihail Andreianu) a devenit cunoscut ca membru al formației de break dance SIMPLU în 2000, iar în 2010 a debutat solo cu single-ul "Românu' n-are noroc". A fost jurat în prima ediție a emisiunii-concurs Megastar, iar în prezent face parte din juriul Next Star.

Comentarii