Urmărește-ne în Social Media

London Grammar - How Does It Feel

London Grammar a lansat un videoclip cinematografic pentru piesa ”How Does It Feel”. Protaganoștii clipului sunt vocalista trupei, Hannah, și actorul britanic Jacob Fortune-Lloyd.

"Am vrut să creăm un video care să scoată la suprafață versurile, iar în plus am avut ocazia de a mă juca cu focul. Grație genialului Jacob Fortune-Lloyd și regizorului Dave Bullivant", a declarat vocalista Hannah Reid.

Single-ul "How Does It Feel" are un sound mult mai pop decât lansările anterioare ale trupei, acest aspect fiind subliniat și de Hannah.

"Întotdeauna am iubit muzica pop. Unii dintre compozitorii și cântăreții mei preferați sunt femei, multe dintre ele fiind mai tinere decât mine, dar care lansează muzică pop genială. Piesa asta a început ca un experiment și a devenit melodia mea preferată de pe album. Adăugând și latura noastră alternativă, asta imprimă lumini și umbre pe albumul nostru, ceva ce mi-am dorit mereu să obțin", a declarat solista Hannah Reid.

"How Does It Feel" se regăsește pe discul "Californian Soil", care va fi lansat pe 9 aprilie 2021. Materialul include și single-ul "Baby It's You".

Tracklist London Grammar - "Californian Soil":

 1. 'Intro'
 2. 'Californian Soil'
 3. 'Missing'
 4. 'Lose Your Head'
 5. 'Lord It's A Feeling'
 6. 'How Does It Feel'
 7. 'Baby It's You'
 8. 'Call Your Friends'
 9. 'All My Love'
 10. 'Talking'
 11. 'I Need The Night'
 12. 'America'

London Grammar este una dintre cele mai îndrăgite trupe britanice ale noului val. Membrii formației, Hannah (voce, clape), Daniel (chitară) și Dot (chitară, tobe), s-au cunoscut în 2009, când Dan "răsfoia" paginile Facebook-ului în căutarea unui coleg de trupă care să scrie versuri. A văzut o poză cu Hannah cântând la chitară și de aici lucrurile au mers în direcția London Grammar. Pe Dot l-au întâlnit ceva mai târziu la o petrecere și așa s-a închegat trio-ul. Single-ul care i-a pus pe harta industriei muzicale - ”Hey Now” - a apărut în decembrie 2012, reacția publicului fiind neașteptat de bună.

Englezii de la London Grammar au susținut în 2018 primul concert în România. Trupa a venit la Electric Castle, din line-up-ul festivalului făcând parte și Wolf Alice , Damian Marley și Dubioza Kolektiv.

Comentarii