Urmărește-ne în Social Media

London Grammar - America

London Grammar continuă promovarea albumului "Californian Soil" cu un videoclip aparent simplist, dar încărcat de semnificație. Vizualul piesei "America" a fost realizat de fotograful londonez Dave Bullivant.

""America" a fost prima piesă pe care am compus-o pentru albumul "Californian Soil". Am plâns când am scris-o și a fost primul pas către o experiență purificatoare. A fost încântător să filmăm acest videoclip alături de Dave Bullivant. Am știut că vrem să-l păstrăm cât mai simplu, dat totodată frumos. A dat piesei viață prin viziunea sa cinematică. Ne simțim atât de norocoși că am putut lucra cu el!", a declarat Hannah, vocalista London Grammar.

Albumul "Californian Soil" a fost lansat pe 16 aprilie. Discul include și single-urile "How Does It Feel" și "Lose Your Head".

Tracklist London Grammar - "Californian Soil":

 1. 'Intro'
 2. 'Californian Soil'
 3. 'Missing'
 4. 'Lose Your Head'
 5. 'Lord It's A Feeling'
 6. 'How Does It Feel'
 7. 'Baby It's You'
 8. 'Call Your Friends'
 9. 'All My Love'
 10. 'Talking'
 11. 'I Need The Night'
 12. 'America'

London Grammar este una dintre cele mai îndrăgite trupe britanice ale noului val. Membrii formației, Hannah (voce, clape), Daniel (chitară) și Dot (chitară, tobe), s-au cunoscut în 2009, când Dan "răsfoia" paginile Facebook-ului în căutarea unui coleg de trupă care să scrie versuri. A văzut o poză cu Hannah cântând la chitară și de aici lucrurile au mers în direcția London Grammar. Pe Dot l-au întâlnit ceva mai târziu la o petrecere și așa s-a închegat trio-ul. Single-ul care i-a pus pe harta industriei muzicale -  "Hey Now" - a apărut în decembrie 2012, reacția publicului fiind neașteptat de bună.

Englezii de la London Grammar au susținut în 2018 primul concert în România. Trupa a venit la Electric Castle, din line-up-ul festivalului făcând parte și Wolf Alice, Damian Marley și Dubioza Kolektiv.

Comentarii