Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

London Grammar a lansat un nou videoclip, "Hey Now"

London Grammar a realizat un videoclip pentru una dintre cele mai populare piese ale trupei, "Hey Now". Deși single-ul a fost urcat pe YouTube în decembrie 2012, astfel apărând și primii fani ai grupului britanic, piesa nu a beneficiat până acum de un clip.

Publicat

pe

London Grammar
London Grammar

London Grammar promovează albumul de debut al trupei prin lansarea unui videoclip. "Hey Now" este noul single extras de pe discul "If You Wait", piesa fiind inclusă, de asemenea, și pe EP-ul "Metal & Dust".

London Grammar este o formație proaspătă în peisajul muzical. Hannah (voce, clape), Daniel (chitară) și Dot (chitară, tobe) s-au cunoscut în 2009, când Dan "răsfoia" paginile Facebook-ului în căutarea unui coleg de trupă care să scrie versuri. A văzut o poză cu Hannah cântând la chitară și de aici lucrurile au mers în direcția London Grammar. Pe Dot l-au întâlnit ceva mai târziu la o petrecere și așa s-a închegat trio-ul. Single-ul care i-a pus pe harta industriei muzicale a apărut în decembrie 2012, reacția publicului fiind neașteptat de bună.

"Era sfârșitul lui decembrie, anul trecut, când am postat pe Soundcloud piesa "Hey Now". Aceasta a fost prima noastră melodie și publicul a reacționat incredibil, mult mai entuziast decât ne-am fi așteptat vreodată. Într-adevăr, era una dintre piesele noastre preferate, dar nu era o piesă în adevăratul sens al cuvântului. E mai mult un vibe decât o piesă. În momentul în care a fost atât de bine primită în rândul publicului a deschis multe orizonturi pentru noi, în special în Australia, unde, dintr-un motiv inexplicabil, oamenii s-au îndrăgostit de ea. " - London Grammar pentru www.thisisfakediy.co.uk.

Englezii de la London Grammar sunt nominalizați anul acesta la Brit Awards 2014, în categoria British Breakthrough Act. Pentru lista completă a nominalizărilor puteți consulta un articol anterior.

London Grammar - "Hey Now" (Videoclip)

Trending