Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Emilian - Iubește-mă

Emilian, un artist debutant pe piața muzicală românească, a lansat “Iubește-mă”, o poveste de iubire scrisă într-un moment dificil.

"Am compus piesa "Iubește-mă" într-un moment greu, după o ceartă cu iubita mea, hotărând să mergem în direcții diferite. Și-a făcut bagajele și mi-a spus: "Noi nu o să ne mai vedem". În acel moment, deși m-am simțit vulnerabil, am folosit emoția pentru a scrie ceea ce puteți asculta acum", a mărturisit Emilian, care speră ca piesa, dar mai ales povestea lui cu happy-end, să inspire și să le dea curaj oamenilor să lupte pentru persoana iubită.

"Iubește-mă" vine la doar două săptămâni după un live session cu care Emilian și-a lansat piesa de debut, "Pentru ea", care a fost primită foarte bine de public, înregistrând deja jumătate de milion de vizualizări pe YouTube.

Emilian are doar 24 de ani, dar rigoarea unui artist profesionist care nu acceptă jumătățile de măsură. Face muzică de la 5 ani, a participat la toate concursurile de muzică pentru copii din țară și a câștigat premii în egală măsură. La 10 ani s-a hotărât să depășească granițele țării și s-a înscris la Moscova într-un concurs unde a obținut marele premiu. Când a împlinit 12 ani, Emilian a avut primul lui concert în Sicilia la un festival de muzică pentru copii. A urmat Liceul de Muzica din Iași, unde a studiat chitara clasică și pianul, terminând apoi Conservatorul la București.

Piesa "Iubește-mă" este compusă de Emilian, Florin Boka, Smiley (Andrei Tiberiu Maria) și Serban Cazan, iar versurile sunt semnate de Emilian și Smiley.

Citește mai multe despre Emilian
Videoclipuri cu Emilian
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE