Urmărește-ne în Social Media

Emilian - Iubește-mă

Emilian, un artist debutant pe piața muzicală românească, a lansat “Iubește-mă”, o poveste de iubire scrisă într-un moment dificil.

"Am compus piesa "Iubește-mă" într-un moment greu, după o ceartă cu iubita mea, hotărând să mergem în direcții diferite. Și-a făcut bagajele și mi-a spus: "Noi nu o să ne mai vedem". În acel moment, deși m-am simțit vulnerabil, am folosit emoția pentru a scrie ceea ce puteți asculta acum", a mărturisit Emilian, care speră ca piesa, dar mai ales povestea lui cu happy-end, să inspire și să le dea curaj oamenilor să lupte pentru persoana iubită.

"Iubește-mă" vine la doar două săptămâni după un live session cu care Emilian și-a lansat piesa de debut, "Pentru ea", care a fost primită foarte bine de public, înregistrând deja jumătate de milion de vizualizări pe YouTube.

Emilian are doar 24 de ani, dar rigoarea unui artist profesionist care nu acceptă jumătățile de măsură. Face muzică de la 5 ani, a participat la toate concursurile de muzică pentru copii din țară și a câștigat premii în egală măsură. La 10 ani s-a hotărât să depășească granițele țării și s-a înscris la Moscova într-un concurs unde a obținut marele premiu. Când a împlinit 12 ani, Emilian a avut primul lui concert în Sicilia la un festival de muzică pentru copii. A urmat Liceul de Muzica din Iași, unde a studiat chitara clasică și pianul, terminând apoi Conservatorul la București.

Piesa "Iubește-mă" este compusă de Emilian, Florin Boka, Smiley (Andrei Tiberiu Maria) și Serban Cazan, iar versurile sunt semnate de Emilian și Smiley.

PUBLICITATE
Comentarii