Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Kodaline - Saving Grace

Zilele de carantină sunt mai frumoase cu Kodaline. Formația a lansat piesa ”Saving Grace” împreună cu un videoclip ce ne prezintă cum se desfășoară zilele de izolare pentru o parte dintre fanii trupei.

"Bună tuturor. Sperăm că sunteți cu toții bine în aceste momente fără precedent și că ne vom putea întoarce cu toții la normal în curând.

Am vrut să vă împărtășim noul nostru single "Saving Grace" și să încercăm ceva puțin diferit în ce privește videoclipul, așa că v-am rugat pe voi să ne trimiteți clipuri în care să ne prezentați cum sunt zilele voastre în izolare, pentru că suntem cu toții împreună în această situație.

Am primit mii de clipuri și credem că rezultatul final este extraordinar și sperăm să vi se pară și vouă la fel", a detaliat Kodaline.

Kodaline lansează un nou album

Noua piesă va fi inclusă pe albumul "One Day At A Time", cel de-al patrulea material de studio al formației. Discul a fost înregistrat în studioul trupei din Dublin și va fi lansat pe 12 iunie.

Kodaline a ajuns în atenția fanilor și a criticilor de muzică în 2012, cu "All I Want", o baladă rock ce nici măcar nu a intrat inițial în planurile de lansări de piese ale trupei. Se pare, însă, că dramatismul melodiei și povestea clipului au făcut ocolul YouTube-ului, cucerindu-i pe mulți dintre ascultători. În scurt timp DJ-ul BBC Radio 1, Fearne Cotton, a declarat "All I Want" piesa săptămânii, de aici ajungând pe coloana sonoră a serialului "Anatomia lui Grey" (episodul "Remember the Time" din sezonul 9).

Înainte de a lansa un album de debut, Kodaline primea deja o nominalizare din partea BBC pentru Sound of 2013 și încă una din partea MTV, pentru Best New for 2013.

Primul LP, ”In a Perfect World”, a fost lansat în iunie 2013 și a intrat direct pe prima poziție în topul discurilor din Irlanda. Pe același loc s-a plasat și cel de-al doilea album, ”Coming Up for Air”, apărut în 2015.

Kodaline a concertat în 2018 pentru prima oară în România. Formația a făcut parte din line-up-ul festivalului Summer Well, alături de Bastille, Cigarettes After Sex, The Kooks, Rationale.

Citește mai multe despre Kodaline
Videoclipuri cu Kodaline
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE