Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Smiley - Va fi bine!

Smiley ne livrează doza zilnică de optimism prin noua piesă "Va fi Bine!" Melodia primeşte un videoclip filmat într-o dubiţă, în care artistul îşi imaginează călătorii nesfârşite în această perioadă când 4 pereţi sunt singurele graniţe pe care le cunoaştem. Urmăreşte noul clip în articol.

Smiley a transmis deja un mesaj special şi emoţionant prin piesa "Cine-i salvează pe eroi" în luna aprilie, în colaborare cu Cabron. Acea piesă şi clipul său au fost dedicate medicilor, poliţiştilor, jandarmilor, celor din linia întâi în lupta cu Coronavirusul. "Va fi bine!" are un ton ceva mai optimist şi începe cu o chitară acustică cu sunet melancolic şi romantic. Smiley cântă despre acel norişor deasupra capului care pare să plouă doar pe tine şi te deprimă.

Artistul mai vrea să copilărească şi să iubească, să se bucure de lucruri simple. "Va fi bine!" pare să fie noua mantră pe care ne-o tot repetăm în această perioadă, dar un vers la fel de important este "de mâine schimbăm lumea, dar de azi încep cu mine". Melodia a fost compusă în timpul perioadei de izolare şi distanţare socială şi ne prezintă secretul fericirii şi binelui ascuns în fiecare om. Smiley mărturiseşte următoarele despre noua sa creaţie:

Uneori mi se pare că fericirea este o alegere, pentru că de noi depinde cum vedem lucrurile, cum lăsăm să ne afecteze ceea ce ni se întâmplă şi cât de des privim cerul şi lăsăm să ajungă la noi mesajul „va fi bine”. Nu se poate să apară norii şi să nu lase la un moment dat locul soarelui şi nici nu există problema care să apară în viaţa noastră şi să nu aducă cu ea cel puţin o rezolvare şi o lecţie învăţată.

Este o piesă optimistă care sper să reuşească să redea senzaţia de libertate, de dor de ducă, de soare, de mare, de împreună, de tot ce ne place şi ne-a lipsit în ultima perioadă.

Cum au mers filmările în această perioadă complicată aflăm tot de la muzician:

A fost atipică toată filmarea, la fel ca viaţa noastră din ultimul timp. Mi-am dorit mult să fie un clip conectat la natură, pentru că în lunile în care am stat acasă, indiferent ce stare de spirit am avut, natura mi-a oferit raza de speranţă. Când ieşeam în curte şi vedeam că natură e vie şi că viaţa ei merge mai departe, îmi reapărea convingerea că la fel se va întâmpla şi cu noi şi că, după perioadă grea, totul va fi bine.

Artistul este la a treia piesă lansată în 3 luni, după "Ce mai faci, străine" şi "Cine-i salvează pe eroi". Acestea încă se află în topul celor mai difuzate piese la radiourile din România. Noul single este o producţie HaHaHa Production, cu muzica realizată de Smiley alături de Lucian Nagy şi cu versuri scrise de Smiley. La chitară este Marius Pop, iar la bas Radu Niculescu.

Citește mai multe despre Smiley
Videoclipuri cu Smiley
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE