Urmărește-ne în Social Media

Kodaline - Head Held High

După ”Follow Your Fire”, Kodaline lansează o nouă piesă motivațională, intitulată ”Head Held High”. Irlandezii ne încurajează să ne ținem capul sus chiar și atunci când simțim că totul se năruie.

”[”Head Held High”] A fost o piesă atât de faină de înregistrat și totodată printre primele melodii la care am lucrat pentru acest album, într-un weekend ploios din Londra. Piesa e despre a rămâne pozitiv atunci când totul se duce de râpă!” - Kodaline

Head Held High” este extrasă de pe cel de-al treilea album de studio al trupei, ”Politics of Life”. Discul a fost lansat pe 10 august și mai include o melodie cu un mesaj emoționant. Conform Irish Mirror, piesa ”Angel” de pe acest album a fost compusă în memoria unui fan care a leșinat la unul dintre concertele formației, ulterior murind.

Tracklist ”Politics of Life” - Kodaline:

 1. Follow Your Fire
 2. Hide and Seek
 3. Angel
 4. Worth It
 5. Shed a Tear
 6. Head Held High
 7. Born Again
 8. I Wouldn’t Be
 9. Don’t Come Around
 10. Brother
 11. Hell Froze Over
 12. Temple Bar

Kodaline a ajuns în atenția fanilor și a criticilor de muzică în 2012, cu "All I Want", o baladă rock ce nici măcar nu a intrat inițial în planurile de lansări de piese ale trupei. Se pare, însă, că dramatismul melodiei și povestea clipului au făcut ocolul YouTube-ului, cucerindu-i pe mulți dintre ascultători. În scurt timp DJ-ul BBC Radio 1, Fearne Cotton, a declarat "All I Want" piesa săptămânii, de aici ajungând pe coloana sonoră a serialului "Anatomia lui Grey" (episodul "Remember the Time" din sezonul 9).

Înainte de a lansa un album de debut, Kodaline primea deja o nominalizare din partea BBC pentru Sound of 2013 și încă una din partea MTV, pentru Best New for 2013.

Primul LP, ”In a Perfect World”, a fost lansat în iunie 2013 și a intrat direct pe prima poziție în topul discurilor din Irlanda. Pe același loc s-a plasat și cel de-al doilea album, ”Coming Up for Air”, apărut în 2015.

Kodaline a concertat anul acesta pentru prima oară în România. Formația a urcat pe scena festivalului Summer Well, alături de Bastille, Cigarettes After Sex, The Kooks, Rationale.

Comentarii