Urmărește-ne în Social Media

Kodaline - Say Something

Kodaline a lansat un videoclip înduioșător pentru noul single "Say Something". Formația irlandeză ne prezintă aventurile incredibile ale unui bebeluș ce descoperă lumea ce îl înconjoară.

"Suntem entuziasmați să vă împărtășim noul nostru single, "Say Something". Scris și regizat de bunul nostru prieten Stevie Russell (care semnează și clipurile "All I Want", "High Hopes", "Brother" & "Saving Grace"). Cu toții am vărsat câteva lacrimi atunci când l-am urmărit și cred că și voi veți face la fel!" - Kodaline

Noul single "Say Something" se regăsește pe albumul "One Day At A Time", cel de-al patrulea material de studio al formației. Pe acest material, ce marchează întoarcerea la rădăcini a trupei, sunt incluse și piesele "Sometimes" și "Saving Grace".

Tracklist Kodaline - "One Day At A Time":

  1. Wherever You Are
  2. Sometimes
  3. Saving Grace
  4. Say Something
  5. The Evening
  6. Spend It With You
  7. Care
  8. Heart Open
  9. Everyone Changes
  10. In The End

Kodaline a ajuns în atenția fanilor și a criticilor de muzică în 2012, cu "All I Want", o baladă rock ce nici măcar nu a intrat inițial în planurile de lansări de piese ale trupei. Se pare, însă, că dramatismul melodiei și povestea clipului au făcut ocolul YouTube-ului, cucerindu-i pe mulți dintre ascultători. În scurt timp DJ-ul BBC Radio 1, Fearne Cotton, a declarat "All I Want" piesa săptămânii, de aici ajungând pe coloana sonoră a serialului "Anatomia lui Grey" (episodul "Remember the Time" din sezonul 9).

Înainte de a lansa un album de debut, Kodaline primea deja o nominalizare din partea BBC pentru Sound of 2013 și încă una din partea MTV, pentru Best New for 2013.

Primul LP, "In a Perfect World", a fost lansat în iunie 2013 și a intrat direct pe prima poziție în topul discurilor din Irlanda. Pe același loc s-a plasat și cel de-al doilea album, "Coming Up for Air", apărut în 2015.

Kodaline a concertat în 2018 pentru prima oară în România. Formația a făcut parte din line-up-ul festivalului Summer Well, alături de Bastille, Cigarettes After Sex, The Kooks, Rationale.

Publicat

pe

Comentarii