Urmărește-ne în Social Media

rock

Kings of Leon - un concert electrizant la Arena Națională

Cu ocazia turneului de promovare a albumului "Walls", Kings of Leon a susținut un concert la Arena Națională pe 17 iunie 2017. Cu un show deschis de Golan și LP, americanii au creat o atmosferă incendiară, încărcată de sonorități puternice, îmbinate cu o voce ireproșabilă.

Publicat

pe

Concert Kings of Leon pe Arena Națională 17 iunie 2017

Deși vremea ne-a făcut o surpriză neplăcută și a trimis o ploaie torențială de toată frumusețea, fanii Kings of Leon nu s-au lăsat împiedicați de acest lucru. Au spus "prezent" primului concert în România al formației și, cu umbrele și pelerine, au început să se adune în fața Arenei Naționale. În incinta acesteia trona o imensă scenă încărcată de instrumente și proiectoare.

În jurul orei 18:00, când încă se mai făcea accesul publicului, atmosfera a fost întreținută de Golan. Trupa a îmbinat bagajul muzical diferit al fiecărui membru al trupei și a creat o muzică electronică dansantă care te făcea să te ridici de pe scaun. Piesele au vorbit de la sine, iar trupa a folosit sampl-uri, live DJ-ing și voce.

Trupa îmbină și folosește atât experiența cât și bagajul muzical diferit al fiecăruia dintre membrii trupei pentru a crea un house/nu disco melodios, super-dansant, ce a trecut fără compromisuri de la underground, la un mainstream de calitate. Golan se orientează spre latura umană a muzicii electronice, folosind în show-uri sample-uri, live DJ-ing și instrumente clasice precum flautul, trompeta sau percuții. După un show de aproximativ o oră, în care s-au auzit piese precum "Zenith", "Lonely Nights" sau "Once Upon", ambianța dobândise, cu certitudine, un vibe plin de energie și chef de dans, numai bun pentru ce avea să urmeze.

După o pauză de câteva minute, de pe scenă s-a auzit LP, cântând "Muddy Waters". Publicul a devenit frenetic, iar melodia a fost acompaniată de aplauze și aclamații. Vocea și interpretarea nu mai au nevoie de nicio introducere. Emoția creată de piese a fost continuată de interacțiunea artistei cu publicul. Aceasta a complimentat publicul, spunând că este minunat și nu a uitat să-l întrebe cum se simte. "Tightrope", "Strange" și "Other People" au încălzit audiența, oamenii fredonând și mișcându-se în ritmul pieselor. Din nou, LP s-a adresat oamenilor - "Sunteți încântați să-i auziți pe Kings of Leon?". Ropotele de aplauze au fost răspunsul așteptat. Au urmat "Suspicion", "When We We're High" și "You Want It All", momente excepțional realizate. LP a vorbit despre concertul pe care l-a avut în România în toamna anului trecut și a dat de înțeles că o vom mai revedea. Prestația ei s-a încheiat cu "Lost On You",  piesa care a propulsat-o.

Concert LP (Laura Pergolizzi) la Arena Nationala pe 17 iunie 2017

Momentul mult așteptat a început cu acordurile piesei "Over". Kings of Leon a urcat în premieră pe o scenă din România și a făcut ce știe mai bine. A oferit publicului un show care cu greu poate fi uitat. Pe lângă piesele de pe albumul "Walls", americanii au cântat și alte melodii iubite de milioane de fani: "Pyro", "Manhattan", "Sex on Fire", "Use Somebody" sau "The Runner". Deși nu au fost foarte vorbăreți, rezumându-se doar la mulțumiri adresate în mod repetat, Kings of Leon a ridicat publicul în picioare, a transmis emoție, a reînviat amintiri și sentimente. Show-ul lor a fost completat de proiecții vizuale - o îmbinare de imagini artistice și filmarea live a formației. "God bless you" au fost cuvintele de rămas bun, laolaltă cu oferirea unor "cadouri" - bețele pentru tobă și pana chitarei.

Concert Kings of Leon la Arena Nationala pe 17 iunie 2017

Evenimentul din 17 iunie 2017 este o amintire ce va fi prețuită de fanii români ai trupei Kings of Leon. A fost o seară efervescentă, cu muzică live de calitate, voci incredibile și instrumentiști mai mult decât talentați.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending