Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Videoclip oficial: Selena Gomez - De Una Vez

Selena Gomez a lansat "De Una Vez", un single în spaniolă, ce vorbește despre vindecare și iubire de sine. Melodia beneficiază de un videoclip simbolic pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Selena Gomez s-a întors la rădăcinile sale mexicane prin intermediul noului single "De Una Vez". Melodia este extrasă de pe viitorul album al artistei, cel de-al patrulea din cariera muzicală. Pentru moment, acesta nu are o denumire sau o dată de lansare. Indicii despre noul disc au fost oferite chiar de Selena. Cântăreața a redistribuit pe Twitter o postare din 2011 în care promitea un album în spaniolă cu o nouă mențiune: "Cred că va merita așteptarea".

https://twitter.com/selenagomez/status/1349808563816976386

Mai mult, în ultima perioadă au apărut mai multe graffiti-uri în Mexic și Brazilia. Cuvintele "Selena Gomez", "De Una Vez" și "Baila Conmigo" au colorat pereții clădirilor, iar fanii au fost în extaz.

În ceea ce privește single-ul "De Una Vez", acesta a fost produs de Tainy, Albert Hype, Jota Rosa și NEON16. Mesajul melodiei este unul optimist, Selena cântând despre vindecarea după o relație terminată, despre putere și iubire de sine.

Melodia este acompaniată de un videoclip realizat de Los Pérez (Tania Verduzco și Adrián Pérez) și prezintă metaforic evoluția creativă și personală a Selenei. Artista traversează camerele unei case (un dormitor "fertil" încărcat de plante, o cameră plină de lămpi aprinse, o bucătărie cu un aragaz pe foc și un spațiu în care instrumente muzicale prind viață), în timp ce reflectează și cântă despre dezvoltarea personală. În tot acest timp, o inimă din cristal - simbol al rezistenței - strălucește puternic pe pieptul său.

Citește mai multe despre Selena Gomez
Videoclipuri cu Selena Gomez
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE