Urmărește-ne în Social Media

Gramofone - Call It Love

Gramofone a lansat videoclipul oficial pentru "Call It Love", primul extras de pe albumul “Fast Forward”. Călătoria cinematografică potrivită cântecului a fost regizată de Paul Drăgușin. Urmărește materialul.

„Call It Love” este primul single extras de pe “Fast Forward”, albumul pe care trupa intenționează să ni-l prezinte piesă cu piesă pe parcursul lui 2024. Materialul marchează și cei 10 ani de activitate ai formației.

„Call It Love” e o piesă ce-ți cere s-o reasculți, binevenită în playlist la birou sau poate mai bine pusă în valoare într-un auto-drive nocturn. Consistentă, melodioasă, cu versuri ce rămân în ureche, piesa a primit un clip pe cinste. Filmat cinematic, vizualul menține cursivitatea piesei cu o poveste bine construită.

Videoclipul regizat de Paul Drăgușin (voce, clape, synth în Gramofone) îi plasează pe cei patru membri ai trupei într-o „reglare de conturi” ce începe rău pentru solist și se termină fatal pentru toată lumea.

Fără intenție de spoiler, singura ce iese bine din toată treaba e o piromană blondă interpretată de fotomodelul Mihaela Ștefan. Mergând pe firul epic, nu se știe prin ce împrejurări, Paul Drăgușin a ajuns să fie răpit și legat de un scaun, în timp ce colegii săi de trupă au prins locuri mai bune la o masă de poker. Jucătorii sunt prinși de patima jocului, în timp ce singurul care strigă pericolul prin versurile „Call It Love” e imobilizat într-o cameră păzită. Nu știu ce-i așteaptă, dar joacă alături de experimentatul Horia Datcu (judecând după mâna dezvăluită) în compania blondei pe post de piază rea. Chinta de treflă nu se mai fructifică, totul e aruncat în flăcări ca într-un scenariu de acțiune.

Pe de-o parte, o dragoste plină de incertitudini, dorință de confort sau măcar de confirmări, ori de a reînvia pasiunea, o relație toxică mistuitoare - cântată în versuri - și de partea cealaltă, ilustrarea prin dependența jucătorului, speranța unei mâini mai bune, pierderea cumpătului, disperarea spre pierzanie.

Gramofone înseamnă Paul Dragușin (voce, clape, synth), Vlad Dumitrescu (voce, chitara), Radu Camburu (backing vocals, bass) și Cristi “Zepe” Nicoară (backing, tobe). Am văzut trupa în deschidere la Bon Jovi și  n-a lipsit de la festivaluri precum Electric Castle, Afterhills și Awake.

Comentarii