Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Rezident Ex - Lasă-mă să zbor

Rezident Ex ne "întărește imunitatea" cu un videoclip nou, realizat pentru piesa "Lasă-mă să zbor". Melodia se regăsește pe albumul "Audio Doping".

"Dragi prieteni, sperăm din tot sufletul că ați trecut cu bine această perioadă dificilă. Până la reîntâlnirea cu voi, vă propunem acest videoclip asimptomatic . O producție a casei de film CORONA HOMEOFFICE, pe un scenariu semnat Christian Podratzky, piesa este "Lasă-mă să zbor", prelevată de pe albumul "Audio Doping" . Acest produs întărește imunitatea după numai o singură audiție, întrebați medicul sau farmacistul", a transmis formația Rezident Ex.

Rezident Ex este un supergrup format din muzicieni români şi străini veniţi din toată Europa (şi nu numai), o trupă care respiră aerul şi istoria rock-ului timişorean.

Concertele grupului REZIDENT Ex sunt o călătorie în timp. Muzica grupului este îndrăgită atât de publicul larg, care cunoaște istoria CARGO, cât și de către publicul tânăr, care apreciază stilul nou, modern, al formației.

REZIDENT Ex îi are în componență pe Tavi Iepan, Matthias Lange, Christian Podratzky, Mark Cross, Sebastian Simonis.

Citește mai multe despre Rezident EX
Videoclipuri cu Rezident EX
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE