Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Videoclip oficial: In This Moment - As Above, So Below

In This Moment a lansat un videoclip cu un vibe întunecat la fix pentru Halloween. Clipul piesei "As Above, So Below" continuă pe aceeaşi linie senzuală şi sumbră pe care a abordat-o formaţia până acum. Noul single este extras de pe cel mai nou album al trupei, "Mother". Puteţi viziona clipul în articol.

Maria Brink şi compania ne prezintă un videoclip împărţit în două ipostaze. În "As Above, So Below" vedem trupa cântând la instrumente, dar sub forma unor păpuşi animate sacadat ce amintesc de creaţiile lui Tim Burton. Cadrele cu muzicieni şi creaturi diavoleşti alternează cu prim planuri cu solista Maria Brink, care fie face baie în lapte, fie iese dintr-un cocon în filmul "Raised by Wolves". Mănuşile sale roşii din piele, alături de lichidul alb şi efectele de blur constituie un cadru interesant.

Avem şi un trandafir galben strecurat printre degete şi headbanging al unei figuri misterioase cu o mască pe faţă. Pare o mască din genul celor ce mai apar în filmele japoneze, dar nu aş merge chiar până la Kabuki. Cât despre piesă, este un rock alternativ clasic, care surprinde cu un solo spre final şi are o instrumentaţie pură, fără prea multe elemente electronice. În ultimele secunde ale piesei o auzim pe Maria Brink ţipând aşa cum nu o mai făcuse de câteva single-uri încoace.

"As Above, So Below" este un single de pe albumul "Mother", lansat de In This Moment în luna martie. LP-ul a fost înregistrat la The Hideout Recording Studio din Las Vegas, alături de producătorul Kevin Churko. Discul conţine 3 coveruri, inclusiv unul după Queen, "We Will Rock You". Pe acea melodie Maria colaborează cu Lzzy Hale de la Halestorm şi Taylor Momsen de la The Pretty Reckless. Un alt cover este după "Fly Like An Eagle" de la Steve Miller Band.

Grupul In This Moment a fost fondat în 2005 de către solista Maria Brink şi chitaristul Chris Howorth. Albumul de debut, "Beautiful Tragedy" a sosit în 2007, iar cea mai mare performanţă a fost atinsă în 2014. Atunci LP-ul "Black Widow" a ajuns pe locul 8 în Billboard 200 şi pe locul 3 în topul Hard Rock Albums.

Un alt moment special a fost colaborarea cu Rob Halford, solistul Judas Priest pe piesa "Black Wedding" în 2018.

Citește mai multe despre In This Moment
Videoclipuri cu In This Moment
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE