Urmărește-ne în Social Media

RUBY feat. EMILIAN - Unde

Ruby a lansat împreună cu Emilian piesa ”Unde”, o baladă emoționantă despre acea dragoste pasională care apare o singură dată în viață. Îmbrăcată în mireasă, Ruby realizează că cel ce o așteaptă la altar nu este bărbatul pe care îl iubește cu adevărat.

Protagoniștii noului videoclip "Unde" sunt Ruby și Emilian, ambii captivi ai unei iubiri imposibile. Prinsă într-un "triunghi amoros", RUBY este dispusă să riște tot pentru cel iubit, și alege să se întoarcă din nou în trecut, Emilian jucând rolul bărbatului care a rămas și astăzi în inima ei.

Ruby: «Iubește ce ai înainte ca timpul să te facă să iubești ce ai avut.»

"«Iubește ce ai înainte ca timpul să te facă să iubești ce ai avut.» Acesta este mesajul din spatele poveștii și îmi doresc să inspire pe oricine ascultă piesa noastră la mai multă dragoste, încredere și toleranță. Ce mă copleșește este nerăbdarea și emoția cu care prietenii mei de pe Instagram, urmăritorii mei, așteaptă această piesă. Acum juma' de an am postat pe Story o frântură din piesă, iar acțiunea mea a generat mii de mesaje din partea oamenilor pe care i-a atins această melodie", spune RUBY.

Piesa "Unde" este compusă de Emilian, împreună cu Șerban Cazan și Dorian Micu, tânărul artist povestind cum a luat naștere această melodie.

Emilian: "«Unde» este din experiență proprie și vorbește despre oamenii care par a fi suflete pereche, însă se pierd prea ușor în probleme mărunte sau chiar inexistente"

"Îmi aduc aminte că era o zi de ianuarie, mai exact în 2019, când am ajuns la studio nu era nici un producător disponibil, așa că am luat chitara să încerc să scriu ceva. M-am așezat pe scaun în bucătărie și am început să dau frâu liber imaginației.

Îmi suna obsesiv în minte secvența asta «unde, unde, unde», care a devenit ulterior capul de refren. Am început ușor, ușor să construiesc în jurul lui. Peste ceva timp i-am arătat piesa lui Șerban Cazan care și-a făcut magia și m-a ajutat să îi dau o formă finală și un sound deosebit.

Când a venit RUBY la studio, s-a îndrăgostit la prima audiție de piesă, așa că am decis să o facem împreună pentru că energia, dorința și felul în care o simțeam atunci când cânta, era ceva ce n-am mai simțit demult. «Unde» este din experiență proprie și vorbește despre oamenii care par a fi suflete pereche, însă se pierd prea ușor în probleme mărunte sau chiar inexistente, ajungând să își despartă drumurile spre destine diferite", detaliază Emilian.

Emilian este artist HaHaHa Production, are 25 de ani și face muzica de la 5 ani, participând la numeroase concursuri de muzică pentru copii din țară. La 10 ani s-a hotărât să depășească granițele României și s-a înscris într-un concurs muzical de la Moscova, unde a obținut marele premiu. Când a împlinit 12 ani, tânărul artist a avut primul lui concert în Sicilia, la un festival de muzică pentru copii. A urmat Liceul de Muzică din Iași, unde a studiat chitara clasică și pianul, terminând apoi Conservatorul din București.

Ruby este cunoscută pentru hituri precum "Nu pune la suflet" (alături de What's UP), "Bună, ce mai zici?" (alături de Dorian Popa) și "Condimente" (feat. Nosfe).

PUBLICITATE
Comentarii