Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Videoclip oficial: In This Moment - Roots

Trupa de metal alternativ In This Moment a lansat în această săptămână videoclipul piesei "Roots". Acesta este cel mai nou single extras de pe albumul "Ritual", care a sosit pe 21 iulie, prin Atlantic Records şi Roadrunner Records.

"Roots" o are în prim plan pe solista Maria Brink, protagonistă de altfel în majoritatea clipurilor formaţiei. Artista a lăsat în urma imaginea de "gothic barbie doll", apărând acum ca un spectru într-un film de groază. Întreg albumul de altfel este marcat de imagini întunecate, misticism şi ritualuri. Maria şi membrii formaţiei apar pe un fundal cu o pădure gen Blair Witch Project şi acoperiţi cu imagini ale unor flăcări.

Este o piesă cu influenţe dubstep cumva, auzind aici puţim din tenta muzicii electronice pe care a adus-o şi Jonathan Davis la Korn pe ultimele albume. Nu doar tobele sunt mixate înspre dubstep, pentru că şi Maria are acel efect de megafon aplicat peste voce. In This Moment au cântat recent la premiile Loudwire, unde au urcat pe scenă pentru un duet cu Rob Halford de la Judas Priest.

În ultimele luni am putut auzi grupul interpretând un neaşteptat cover după Phil Collins, celebra piesă "In the Air Tonight" cu un suflu complet nou. Am mai auzit şi single-ul "Oh Lord" încă din primăvara, când începea promovarea noului LP. Formaţia se află acum în faza finală a turneului de toamnă, realizat împreună cu cei de la Of Mice & Me şi Avatar. Concertele au avut loc în SUA şi urmează încă o serie inedită de evenimente din ianuarie.

In This Moment sunt programaţi să apară pe o croazieră rock, care pleacă din Orlando pe 21 ianuarie.

Citește mai multe despre In This Moment
Videoclipuri cu In This Moment
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE