Urmărește-ne în Social Media

In This Moment - Roots

Trupa de metal alternativ In This Moment a lansat în această săptămână videoclipul piesei "Roots". Acesta este cel mai nou single extras de pe albumul "Ritual", care a sosit pe 21 iulie, prin Atlantic Records şi Roadrunner Records.

"Roots" o are în prim plan pe solista Maria Brink, protagonistă de altfel în majoritatea clipurilor formaţiei. Artista a lăsat în urma imaginea de "gothic barbie doll", apărând acum ca un spectru într-un film de groază. Întreg albumul de altfel este marcat de imagini întunecate, misticism şi ritualuri. Maria şi membrii formaţiei apar pe un fundal cu o pădure gen Blair Witch Project şi acoperiţi cu imagini ale unor flăcări.

Este o piesă cu influenţe dubstep cumva, auzind aici puţim din tenta muzicii electronice pe care a adus-o şi Jonathan Davis la Korn pe ultimele albume. Nu doar tobele sunt mixate înspre dubstep, pentru că şi Maria are acel efect de megafon aplicat peste voce. In This Moment au cântat recent la premiile Loudwire, unde au urcat pe scenă pentru un duet cu Rob Halford de la Judas Priest.

În ultimele luni am putut auzi grupul interpretând un neaşteptat cover după Phil Collins, celebra piesă "In the Air Tonight" cu un suflu complet nou. Am mai auzit şi single-ul "Oh Lord" încă din primăvara, când începea promovarea noului LP. Formaţia se află acum în faza finală a turneului de toamnă, realizat împreună cu cei de la Of Mice & Me şi Avatar. Concertele au avut loc în SUA şi urmează încă o serie inedită de evenimente din ianuarie.

In This Moment sunt programaţi să apară pe o croazieră rock, care pleacă din Orlando pe 21 ianuarie.

Comentarii