Urmărește-ne în Social Media

In This Moment - Black Wedding feat. Rob Halford

Ce poate fi mai inspirat decât ca solistul Judas Priest, Rob Halford să joace rolul unui preot? Acest rol i-a fost atribuit în cel mai nou clip al formaţiei In This Moment, "Black Wedding". Ce înseamnă o "nuntă întunecată" şi cu elemente gothice aflaţi din clipul integrat în acest articol.

E ştiut faptul că solista formaţiei In This Moment este mare fană Judas Priest, aşa se explică această colaborare. Halford nu este doar o apariţie în clip, ci şi vocal pe această piesă. Duetul întunecat este completat cu riffuri mai dure decât am auzit pe parcursul ultimul disc In This Moment. Maria şi Rob şi-au sincronizat perfect tonalităţile vocilor, pentru o melodie heavy-romantică.

Cei doi dansează în faţa unui altar, în straie preoţeşti, dar cu influenţe gothice proeminente. În ciuda hainelor solistului Judas Priest, acesta strecoară şi ceva elemente rock în ţinuta sa, precum acele manşete sfâşiate. Finalul piesei aduce lumini stroboscopice şi jocuri de lumini, pe fondul unor solo-uri nervoase şi bine mixate din studio cu restul instrumentelor.

"Black Wedding" este cel mai nou single In This Moment, extras de pe albumul "Ritual". Acesta a debutat în iulie anul trecut şi a inclus un inedit cover după Phil Collins, "In The Air Tonight". Cel mai mare hit de pe LP este cu siguranţă "Roots", care a primit un videoclip cu tentă horror, ce aminteşte de pelicula "Blairwitch Project".

Trebuie spus şi că noul clip a fost co-regizat de către Maria Brink şi Robert John Kley. Această melodie ar fi fost înregistrată prima de pe album, întâi cu partea celor de la In This Moment, iar Rob Halford a înregistrat ulterior şi porţiunile sale. Ideea de a îl aduce pe legendarul rocker în ecuaţie a venit atunci când versurile scrise de Maria indicau un dialog între o mamă şi un preot.

Halford ar fi manifestat interes cu privire la trupa americană cu câţiva ani în urmă, participând la concerte ale sale. De aici a rezultat o relaţie de prietenie şi acum şi această colaborare. Între timp Judas Priest savurează laurii celui mai nou album al său "Firepower", lansat la începutul acestui an şi apreciat de critici şi fani.

Trupa se află în turneu pentru promovarea LP-ului, iar seria de concerte include şi o opririe la Bucureşti pe 22 iulie.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 22 iulie 2018

Judas Priest - Firepower

Loc
Romexpo
Comentarii