Urmărește-ne în Social Media

rock

In This Moment - In The Air Tonight

Uneori apar de nicăieri coveruri ale unor piese pe care chiar nu ţi le imaginai cântate în acel registru. După "Despacito" cântat metal, piesa "In The Air Tonight" a lui Phil Collins primeşte un cover heavy metal de la trupa americană de metalcore "In This Moment". Mai jos avem un lyric video pentru piesă.

Publicat

pe

Melodia începe cu un prim minut de şoapte ale solistei, asortat cu tobe discrete şi un riff de chitară care se pregăteşte de explozia dinspre final. "In The Air Tonight" este cel mai nou single extras de pe albumul trupei, "Ritual". Acesta soseşte pe 21 iulie şi a primit single-ul "Oh Lord" în luna mai a acestui an. Acest cover este mult mai cuminte decât ne-a obişnuit trupa şi de abia pe la minutul 3 parcă începem să o recunoaştem pe Maria Brink şi colegii săi.

Pe albumul "Ritual" vom auzi şi un invitat special, Rob Halford de la Judas Priest. Acesta apare pe piesa "Black Wedding". In This Moment se află în acest moment într-un turneu asociat noului LP, care va continua până la toamnă. Legat de decizia de a realiza acest cover, solista Maria Brink a avut următoarele de spus:

Sincer vorbind aceasta este una dintre melodiile mele preferate din toate timpurile, încă de când eram o fetiţă. Este atât... Oh Doamne! Este o melodie care te bântuie, întunecată şi captivantă. Am încercat să realizez un cover pentru melodie de mult timp; nu am reuşit să rezolvăm detalii ca unde şi când. De data aceasta am încercat să facem coverul.

E greu să realizezi un cover, pentru că luată de sine stătătoare piesa este perfectă şi e greu să îi mai faci ceva. Aşa că am încercat să ne punem amprenta individuală asupra hitului, pentru că simţim că nu îl putem îmbunătăţi. E pur şi simplu o versiune diferită, o variantă, punctul nostru de vedere şi este o melodie specială pe album.

Abia aştept ca toată lumea să o audă. Mă face să simt cele mai deosebite lucruri.

Originalul "In The Air Tonight" a apărut în 1981 pe primul album solo al lui Phil Collins "Face Value". Pentru "Ritual" ni s-a promis un sound mai electronic, o imagine mai teatrală a trupei şi o abordare spirituală, fantomatică şi chiar wiccană judecând după videoclipurile recente.

Trending