Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

Lyric Video: In This Moment - In The Air Tonight

Uneori apar de nicăieri coveruri ale unor piese pe care chiar nu ţi le imaginai cântate în acel registru. După "Despacito" cântat metal, piesa "In The Air Tonight" a lui Phil Collins primeşte un cover heavy metal de la trupa americană de metalcore "In This Moment". Mai jos avem un lyric video pentru piesă.

Melodia începe cu un prim minut de şoapte ale solistei, asortat cu tobe discrete şi un riff de chitară care se pregăteşte de explozia dinspre final. "In The Air Tonight" este cel mai nou single extras de pe albumul trupei, "Ritual". Acesta soseşte pe 21 iulie şi a primit single-ul "Oh Lord" în luna mai a acestui an. Acest cover este mult mai cuminte decât ne-a obişnuit trupa şi de abia pe la minutul 3 parcă începem să o recunoaştem pe Maria Brink şi colegii săi.

Pe albumul "Ritual" vom auzi şi un invitat special, Rob Halford de la Judas Priest. Acesta apare pe piesa "Black Wedding". In This Moment se află în acest moment într-un turneu asociat noului LP, care va continua până la toamnă. Legat de decizia de a realiza acest cover, solista Maria Brink a avut următoarele de spus:

Sincer vorbind aceasta este una dintre melodiile mele preferate din toate timpurile, încă de când eram o fetiţă. Este atât... Oh Doamne! Este o melodie care te bântuie, întunecată şi captivantă. Am încercat să realizez un cover pentru melodie de mult timp; nu am reuşit să rezolvăm detalii ca unde şi când. De data aceasta am încercat să facem coverul.

E greu să realizezi un cover, pentru că luată de sine stătătoare piesa este perfectă şi e greu să îi mai faci ceva. Aşa că am încercat să ne punem amprenta individuală asupra hitului, pentru că simţim că nu îl putem îmbunătăţi. E pur şi simplu o versiune diferită, o variantă, punctul nostru de vedere şi este o melodie specială pe album.

Abia aştept ca toată lumea să o audă. Mă face să simt cele mai deosebite lucruri.

Originalul "In The Air Tonight" a apărut în 1981 pe primul album solo al lui Phil Collins "Face Value". Pentru "Ritual" ni s-a promis un sound mai electronic, o imagine mai teatrală a trupei şi o abordare spirituală, fantomatică şi chiar wiccană judecând după videoclipurile recente.

Citește mai multe despre In This Moment
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE