Urmărește-ne în Social Media

Gorillaz - The Valley of the Pagans ft. Beck (Episode Eight)

Gorillaz a cucerit Internetul cu noul său videoclip, "The Valley of the Pagans". Ce are special clipul? Acţiunea pare a se desfăşura în jocul Grand Theft Auto, atât de iubit de fani, mai ales în versiunea GTA V. Piesa în sine este o colaborare funky cu Beck şi o puteţi asculta în articol, acolo unde vedeţi şi clipul.

Gorillaz a lansat pe 5 noiembrie piesa şi clipul "The Valey of the Pagans", colaborare cu Beck. Vizualul este unul inspirat de jocurile din seria Grand Theft Auto, iar gurile rele spun că ar fi folosit chiar secvenţe din GTA V. Jocul a primit numeroase meme în ultima vreme, legate de faptul că a apărut de 3 ori pe 3 generaţii de console: PS3, PS4, PS5, în vreme ce Rockstar nu dă semne de realizare a unui GTA VI. Revenind totuşi la muzică, Beck apare cu ochelari de soare, pe telefonul din colţul din dreapta jos al imaginii.

Asta în vreme ce personajele animate din Gorillaz conduc la întâmplare, în neştire într-o metropolă americană. Se lasă şi cu urmăriri cu poliţia, drifturi nebune şi cursa continuă şi noaptea. Acest single este extras de pe albumul "Song Machine, Season One: Strange Timez". Veselia şi energia acestui track amintesc de "Devil's Haircut" şi "Feel Good Inc". Cât despre clip, el este partea a opta dintr-o serie de materiale video ale formaţiei lansate pe parcursul acestui an.

2-D, Russel, Murdoc Niccas şi Noodle au ajuns în noul clip în "Vinewood", iar Noodle se află la volan, conducând fără pic de teamă. 2D stă în apel video cu Beck pe toată durata cursei nebune. Noul album Gorillaz include 17 piese, printre care o sumedenie de colaborări, cu nume precum Elton John, St. Vincent, Goldlink, 6LACK, Robert Smith şi Unknown Mortal Orchestra. Între timp trupa a lansat şi un post de radio dedicat prin Apple Music, Song Machine Radio. Damon Albarn, creierul din spatele Gorillaz a promis şi alte proiecte în desfăşurare.

Printre ele se numără o colaborare cu mega trupa indie Tame Impala, dar şi un film de lung metraj cu îndrăgitele personaje din trupă. Noul single a fost interpretat pentru prima oară live în cadrul concertului virtual al trupei din jocul Animal Crossing. Pe 12 şi 13 decembrie trupa are încă un concert, de această dată un set live numit "Song Machine Live".

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

The Chemical Brothers a lansat piesa "Skipping Like A Stone" în colaborare cu Beck - AUDIO

The Chemical Brothers a lansat piesa "Skipping Like A Stone", extrasă de pe viitorul album de studio, "For That Beautiful Feeling". Melodia este o colaborare alături de cântărețul american Beck.

Publicat

pe

Artwork The Chemical Brothers - Skipping Like A Stone ft. Beck
Artwork The Chemical Brothers - Skipping Like A Stone ft. Beck │ FOTO: captură YouTube

Pe 8 septembrie 2023, The Chemical Brothers va lansa un nou album de studio, "For That Beautiful Feeling", care include o serie de single-uri deja lansate în ultimii doi ani: "The Darkness That You Fear", "No Reason" sau "Live Again". Acum, duo-ul prezintă un nou cântec, "Skipping Like A Stone", alături de Beck. Muzicienii au mai lucrat în această formulă și în 2015 pentru piesa "Wide Open".

"Skipping Like a Stone" este un melanj de ritmuri hipnotizante, beat-uri rapide, voci puternice și un ritm ce cucerește de la prima ascultare.

AUDIO: The Chemical Brothers - Skipping Like A Stone ft. Beck

Albumul "For That Beautiful Feeling" conține 11 piese și vine după discul "No Geography" din 2019. La o lună după lansarea materialului, The Chemical Brothers va lansa și o carte despre experiența sa în muzica electronică.

TRACKLIST "For That Beautiful Feeling"

 1. Intro
 2. Live Again (feat. Halo Maud)
 3. No Reason
 4. Goodbye
 5. Fountains
 6. Magic Wand
 7. The Weight
 8. Skipping Like A Stone (feat. Beck)
 9. The Darkness That You Fear (Harvest Mix)
 10. Feels Like I’m Dreaming
 11. For That Beautiful Feeling (feat. Halo Maud)
Citește în continuare